hvordan man kan fastsætte magten på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-02

Et af de vigtigste aspekter af en bærbar computer er den mængde strøm det bruger og batteriets levetid forlænges . Det er meningsløst at have en bærbar computer med en batterilevetid på en time eller to . Selv om batteriet begynder at miste ladningen efter flere års brug , der er et par forskellige måder, du kan gå om fastsættelse af afgift og strøm på den bærbare computer
1 .
Kontroller forbindelsen mellem din bærbare computer og strømforsyningen . Hvis adapteren ikke er korrekt indsat, er din computer ikke kommer til at modtage betaling. Et lille ikon i nederste højre hjørne af skrivebordet vises , når computeren er tilsluttet en strømkilde .
2 .
Power ned på den bærbare computer . Dette hjælper batteriet får en fuld opladning . Når computeren er tændt , er det vanskeligt at nå frem til en 100 procent fuld batteri .
3 .
Afbryd tilsluttet hardware såsom USB flash drev og MP3-afspillere . Disse enheder trække strøm væk fra computeren , zappe strøm fra batteriet .
4 .
Mute lyden , hvis du kan . Højttalerne bruge en god portion energi , så få dem ud kan spare på strømmen. Men hvis du skal lytte til musik , bruger hovedtelefoner . Det tager mindre energi til at drive hovedtelefoner end de store højttalere .
5 .
Sluk Bluetooth . Kørsel af Bluetooth er som kraftoverførsel en antenne , kan du ikke engang bruge .
6 .
Åbn " Control Panel " på computeren og dobbeltklik på skærmen /monitor -ikonet . Sænk lysstyrken på skærmen . Dette reducerer også effekten på den bærbare computer og forlænger batteriets levetid .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde to vinduer laptops 

Kommentarer

Code:
change