hvordan man kan forudsige den gennemsnitlige inflation

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-12

Det er notorisk svært for selv professionelle til præcist at forudsige den fremtidige renter , aktiekurser og inflationen , men der er nogle tilgængelige værktøjer , der kan gøre opgaven lettere . Der er en masse penge rider på en præcis forudsigelse af den fremtidige inflation , og ved hjælp af værktøjerne til rådighed , kan du beskytte dig selv og din familie . Evnen til at se inflationen før den starter vil give dig tid til at ændre din investering strategi og indkøbsvaner

Du skal bruge: .
Financial publikationer .
Regnemaskine .


1 .
Abonner på en kvalitet finansiel publikation som Wall Street Journal , Barrons eller Investorer Business Daily . Ud over de trykte udgaver disse publikationer er også tilgængelige online .
2 .
Slå op i udbytte for den 10- årige amerikanske finansministerium obligation . Disse satser er noteret på en daglig basis i de finansielle oversigter del af publikationerne .
3 .
Slå op renten på den 10-årige Treasury Inflation Beskyttet Security eller TIPS , obligation. Denne type sikkerhed betaler et fast beløb , plus inflation , og dermed beskytte købekraften af investorer .
4 .
Subtraher renten på den 10-årige TIPS obligation fra det 10-årige Treasury obligation . Dette er den implicitte inflation for de kommende 10- års perioder . For eksempel, hvis renten på den 10-årige Treasury obligation 4,5 % og renten på den 10-årige TIPS er 2 % er investorer satser på, at den gennemsnitlige årlige inflation vil være på 2,5 % over de næste 10 år .

5 .
Spor af den stiltiende inflation regelmæssigt og notér eventuelle ændringer. En stigning i den implicitte inflationen kunne signalere en ændring i investorernes tillid , da det drejer sig om inflation. Udbyttet på amerikanske statsobligationer skifter hver dag , så det er vigtigt at holde øje med dette moving target .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en krakket gateway bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change