hvordan man kan genoprette mine e - maskine computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-24

Den eMachines mærke er et populært valg for både private og virksomheder brugere, og for det meste den bærbare og stationære computere virksomheden gør , kan give mange års problemfri gratis tjeneste . Mens det meste af tiden de problemer , der opstår , kan løses hurtigt og nemt , der er tidspunkter, hvor de bedste fremgangsmåde er at gendanne computeren til dens fabrik betingelse . Hvis operativsystemet bliver beskadiget , eller hvis computeren er ramt med en virus , den bedste løsning er ofte at genskabe computeren og genindlæse dine programmer .

Du skal bruge:
Ekstern harddisk eller et flashdrev
. Restoration CD .
Operativsystem -cd.


1 .
Log på din eMachines computer og kopiere alle dine personlige filer til en ekstern harddisk eller et flashdrev . Restaureringen proces vil formatere harddisken og ødelægge alle dine data , så det er afgørende at sikkerhedskopiere dataene , før du går i gang .
2 .
Sæt restaureringen cd i computerens cd eller dvd-drev . Kontakt eMachines hvis du ikke har en kopi af Restoration CD . Hver model eMachines computer har sin egen unikke Restoration CD .
3 .
Hold afbryderknappen nede , indtil computeren slukker , og tryk derefter på afbryderknappen for at tænde for eMachines computeren igen . Vent til computeren til at starte fra restaurering cd'en, og følg instruktionerne på skærmen for at køre restaurering processen . Hver model af eMachines vil have en lidt anderledes restaurering processen .
4 .
Svar " Ja " ved prompten når du bliver spurgt , om du ønsker at formatere harddisken . Harddisken bliver formateret som en del af restaureringen processen . Indsæt operativsystem -cd'en, når du bliver bedt om at færdiggøre restaureringen .
5 .
Log på internettet og gå til windowsupdate. com hjemmeside . Downloade og installere alle patches og sikkerhed opgraderinger stedet anbefaler . Også køre en fuld virusscanning på din computer for at sikre, at der ikke er infektioner .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer min computer til gaming 

Kommentarer

Code:
change