hvordan man kan konvertere lp til mp3 gratis

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

LP optegnelser er en fantastisk måde at lytte til indspillet musik . Meget af optagelserne på LP har ikke været udgivet på CD , hvilket gør det vanskeligt at nyde dem på noget , men dit stereoanlæg . Heldigvis kan du overføre og konvertere disse lp'er til MP3 på din hjemmecomputer ved hjælp af gratis software

Du skal bruge: .
internetadgang
. Pladespiller .
LP post, du vil i MP3 form .
Audio modtager med Phono indgang og RCA -udgang .
RCA -kabel .
RCA til 1 /8 tomme kabel .
Computer med stereo 1 /8 tomme input .


1 .
Hent og installer den gratis audio optagelse og redigering program kaldet Audacity til dit system ( link i indtægter). Lancere Audacity og klikke på " Rediger " og derefter " Preferences "i menuen . Klik på " enheder ", find din computerens lydkort fra "Optagelse" i menuen og klikke på " OK ".
2 .
Sæt RCA -kablet i " Phono " indgange på bagsiden af modtageren , og den anden ende i " Output " på pladespilleren . Sæt RCA udgangen af det andet kabel i " Stereo Output " på modtageren og den 1 /8 tomme ende i indgangen på din computer . Bemærk : Hvis du ikke har stereo indgang på din computer , vil dine optagelser i enkelt-kanal mono
3
Læg en LP på pladespilleren . . Tryk på den røde Record -knappen i Audacity og sted pladespilleren armen på posten for at begynde at spille det . Optag så meget af LP , som du ønsker, og tryk på knappen Stop i Audacity .
4 .
Klik på " File " og gå til " Export " i Audacity 's fil-menuen . Her kan du navngive spor og vælge output . Vælg " MP3 filer " og "Save " efter vælge en spar placering på dit system . Gentag trin 3 og 4 , hvis du har flere LP'er , du ønsker i MP3 form .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en USB-driver på Windows 98 

Kommentarer

Code:
change