hvordan man kan lave en usb 2,0 port

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

USB 2,0 computer porte er designet til at give dig til at overføre data til og fra eksterne enheder , der bruger USB 2,0 dataoverførsel kabler . Eksterne harddiske og mp3- afspillere er blot nogle få af de mange typer af enheder , der vil forbinde til din computer på denne måde . Hvis du ønsker at fastsætte en USB 2,0 port i din computer , kan du gøre det ved hjælp af et hjælpeprogram kaldet Windows Enhedshåndtering
1 .
Klik på " Start ".
2 .
Højreklik på " Computer " ikonet .
3 .
Klik på " Egenskaber ".
4 .
Klik "Enhedshåndtering ".
5 .
Højreklik på listen til USB 2,0 port, der har problemer . Denne liste vil have en lille gul ikon med et sort udråbstegn inde i den. Klik på " Egenskaber " knappen .
6 .
Klik på " Driver "-fanen . Klik på " Uninstall Driver " -knappen . Dette vil afinstallere den enhedsdriver , der er forbundet med at USB 2,0 port på computeren . For så vidt som din computer er bekymret , at USB 2,0 -drev ikke længere eksisterer .
7 .
Genstart computeren . Når computeren starter tilbage i dit operativsystem , vil det erkende, at der er en USB 2,0 port sluttet til din computer, ikke har nogen driver . Det vil så geninstallere driveren for den pågældende havn automatisk , hvilket vil løse eventuelle problemer, du har med det .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje ekstra hukommelse til en Dell Inspiron 1200 bærbar 

Kommentarer

Code:
change