hvordan man kan rense en beskidt bærbar skærm

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-17

Ligesom tv-skærme og almindelig computer skærme , synes bærbare skærme til at tiltrække støv og snavs , præparater og fingeraftryk . En beskidt skærm kan få distraherende på de tidspunkter og gør arbejdet på den bærbare computer svært, især for detaljeret arbejde som grafik eller design . Desværre bruger standard glasrens er en dårlig idé , fordi det kan misfarve plast af den bærbare computer . Worry dog ikke som rengøring en bærbar computer skærm er ikke umuligt

Du skal bruge: .
Destilleret vand
Isopropylalkohol .
2 bløde klude .


1 .
Bland lige dele isopropyl alkohol og destilleret vand sammen . Prøv at holde det så tæt på et 1:1 -forhold som muligt . Brug destilleret vand , fordi vandhanen, foråret og drikkevand har alle mineraler og indlån i dem , der skaber den venstre pletter efter, at vandet er tørret .
2 .
Hæld blandingen i en beholder , så som en spray flaske . Mærk sprayflaske til senere brug . Spray en af de klude med opløsningen , og forsigtigt tørres den bærbare skærm .
3 .
Brug de resterende tør klud til forsigtigt at tørre de resterende snavs og rengøringsmiddel .

gode råd og advarsler


  • Sprøjt ikke den bærbare computer skærmen direkte , da den løsning kan dryppe inde i skærmen , muligvis forårsage en kort og ødelægger elektronikken indeni . Altid våd klud .


  • Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer ThinkPad T43 til en projektor     

    Kommentarer

    Code:
    change