hvordan man kan rense en harddisk til en ny OS installation

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-16

For at genbruge en harddisk til et nyt operativsystem , har bestræbelserne på at tørres af alle de data , som den tidligere havde . Dette er ikke en særlig vanskelig proces , men stor omhu skal tages for at sikre, at den korrekte harddisken er ved at blive udryddet . Den nemmeste måde at gøre dette er på en kørende computer . Selv om processen kan gøres på alle operativsystemer , Microsoft Windows er det mest brugt til denne opgave . Det er også tilrådeligt at bruge en ekstern harddisk adapter , snarere end at åbne selve computeren .

Du skal bruge:
ekstern SATA -harddisk adapter
. Computer med Windows XP/Vista/7 .
SATA ( Serial ATA ) harddisk .

Installation af harddisken i adapteren


1 .
Tilslut den eksterne harddisk adapter til en stikkontakt .
2 .
Slut datakablet ( normalt USB ) til computeren , som allerede burde være tændt og kører .
3 .
Sæt harddisken ind i båsen på adapteren .
4 .
Tænd den eksterne harddisk adapter .

Formatering Drive


1 .
Når Windows har anerkendt drevet , bør tildele nye drev et drevbogstav . Lav en note af drevbogstavet .
2 .
Gå til Start Menu. Højreklik på posten mærket " Computer " i Vista og 7 , eller " Denne computer " i XP . Vælg den indgang mærket " Administrer ".
3 .
I " Computer Management " vinduet , så kig i venstre rude for et link mærket " Disk Management. " Klik på linket .
4 .
Se efter partition med det drevbogstav , du noterede tidligere. Højreklik på den og vælge " Formater. "
5 .
Indtast en ny "Volume label , " sørge for, at " NTFS "er valgt under " File system " , og at check-feltet " Udfør en hurtig format " er markeret . Klik på " OK " -knappen .
6 .
En dialog vil poppe op, der siger " Formatering denne mængde vil slette alle data på den . Sikkerhedskopiere alle data, du vil beholde , før formateringen . Vil du fortsætte? "Tryk på knappen "OK" .
7 .
Den partition , du valgte vil nu læse at det er " Formatering . "Du skal ikke slukke eller fjerne den kørsel på dette tidspunkt . Når status skifter til " Sund ( primær partition ) , " du er færdig .

gode råd og advarsler


 • Denne procedure kan også ske fra i de fleste operativsystem installerer programmer .
 • Selvom denne vejledning er rettet mod SATA harddiske , eksterne adaptere , der er kompatible med PATA -drev findes også .
 • Hvis du ønsker at være helt sikker på , at alle data er væk Fjern markeringen i feltet mærket " Udfør en hurtig formatering . "
 • Vær meget omhyggelig med at sikkerhedskopiere alle data , du vil beholde , og at sikre, at du formaterer det korrekte drev , som alle data , der stadig om der , når drevet er formateret er tabt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en harddisk til min laptop   

  Kommentarer

  Code:
  change