hvordan man kan sammenligne dual & quad core

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-01

En dual core processor er en computer CPU , der har to kerner at arbejde sammen samtidigt som én enhed . En quad core processor er en computer CPU , der har fire kerner at arbejde sammen samtidigt som én enhed . På trods af denne åbenlyse forskel , er der stadig et par tekniske specifikationer , som du kan bruge , når man sammenligner resultaterne kvaliteten af en dual core og en quad core processor
1 .
Kig på " arkitektur ". Udtrykket " arkitektur ", når der henvises til en dual core eller quad core CPU , henviser til, om en enhed er 32- bit eller 64- bit . 32- bit dual core og quad core CPU'er kan kun udnytte op til 4 gigabyte af dit systems hukommelse, mens 64- bit enheder kan genkende meget mere hukommelse og også køre 64- bit operativsystemer og edb- programmer .
2 .
Sammenlign " clock-hastighed . " Uret hastigheden af en CPU refererer til, hvordan mange beregninger kan faktisk gøre i et enkelt sekund . Husk på , imidlertid, at en dual core processor du bliver nødt til at multiplicere klokfrekvens med to (på grund af de to kerner ) og for en quad core processor du bliver nødt til at multiplicere klokfrekvens af fire (på grund af de fire kerner ) med henblik på at finde den "sande " clock-hastighed .
3 .
Find ud af hvor meget systemet strøm en dual -eller quad core CPU kommer til at forbruge . Denne bit af information vil blive noteret på den boks, der CPU kommer i. Det er naturligt at antage, at en quad core CPU kommer til at trække mere strøm fra computeren , end en dual core CPU (på grund af to ekstra kerner , der opererer på alle tidspunkter ) , men det er ikke nødvendigvis tilfældet med højere -end -modeller .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en CF -28 

Kommentarer

Code:
change