hvordan man kan se film fra en bærbar computer på TV

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Tilslutte et tv til en bærbar computer gør det muligt at se film og andet indhold fra computeren , enten via en internetforbindelse eller ved at spille DVD'er eller Blu-ray diske i den bærbare computers mediedrevet . Mange bærbare computere er udstyret med en port til tilslutning af en ekstern skærm eller et tv . Stikket kablet er typisk S-video eller VGA ( Video Graphics Array ) . VGA kan konverteres til en S-video forbindelse til TV med en adapter kan købes på elektronik og computer -butikker. En Y-adapter og standard stereo -kabler fuldføre lydforbindelse .

Du skal bruge:
S-video eller VGA -kabler
. VGA til S-video adapter , hvis det er nødvendigt .
Y-adapter med mini-stik og to RCA-typen stikkene.
Stereo kabler med 1/4-inch RCA-typen stik .


1 .
Tilslut S-video kabel fra tv til den bærbare computer ved at justere tappene i lug med hullerne i havne og skubbe stikkene lige i. Hvis computeren er udstyret kun med en VGA- stik , tilslutte S-video kabel til S -video stik på adapteren , så fastgør VGA stik i den anden ende til porten på den bærbare computer . Stikket har 15 ben , der passer til tre rækker af huller i VGA -porten .
2 .
Sæt mini-stikket på Y-adapteren i hovedtelefonstikket på den bærbare computer , og tilslut De to audio stik i den ene ende af stereo kablerne til Y -adapter stik .
3 .
Slut den anden ende af stereo kabler til audio input stik på bagsiden af TV .
4 .
Klik på " Skærm " ikonet på laptop skærmen og vælg " Indstillinger "for at vælge " ekstern skærm " eller " Slut til en projektor . " Vælg mellem de tilgængelige muligheder, såsom visning kun på den eksterne skærm ( TV i dette eksempel ) , eller se på både den bærbare skærm og tv , som til tider kaldt " Klon " valgmulighed .
5 .
Afspil en DVD eller Blu-ray disk i den bærbare computers mediebakke , eller se web- indhold med en Internet browser såsom Windows Explorer eller Firefox . audio- og videoindhold vil blive fremsendt til tv'et.

gode råd og advarsler


  • Luk den bærbare computer og afbryde tv'et fra strøm , mens du tilslutter AV- kabler .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger et PCMCIA -kort i en ExpressCard -slot     

    Kommentarer

    Code:
    change