hvordan man kan starte op fra en scsi harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

En SCSI harddisk er en enhed , der har til huse inde i computeren sag . Den er tilsluttet direkte til computerens bundkort via en overførsel af data kabel kaldes en " bånd " kabel . Hvis du ønsker at starte din computer ud af , hvad der bliver lagret på , at SCSI -harddisk , er du nødt til at indtaste computerens BIOS og foretage de nødvendige tilpasninger af sine startindstillinger og rutine

Du skal bruge: .
Antistatisk armbånd (kan købes i elektronik dele butikker ) .


1 .
Genstart computeren .
2 .
Kig på skærmen for den nøgle, du skal trykke på for at indtaste computerens BIOS . Denne indikation vil blive ledsaget af udtrykket "Tryk på _____ for at indtaste BIOS " , og vil blive ned mod bunden af skærmen . Umiddelbart strejke , at tasten nede, mens indikatoren er på skærmen . Hvis du venter for længe du bliver nødt til at genstarte computeren og forsøge at finde den igen .
3 .
Vælg " Boot "-kategorien notering fra computerens BIOS hovedmenu . Dette vil bringe en liste over boot relaterede optioner i forbindelse med din computer .
4 .
Fremhæv " Primær Boot Device ", og tryk på "Enter ". Dette vil vise en liste over kompatible enheder , du kan bruge til at fungere som din primære boot -enhed .
5 .
Vælg notering for din SCSI harddisk og klik på " Enter ". Dette vil ændre din primære boot -enhed fra hvad det tidligere var at din SCSI harddisk . Vælg " Afslut og Gem ændringer " BIOS -menuen mulighed for at afslutte BIOS og genstarte computeren . Nu, når computeren genstarter den vil starte ud af den SCSI harddisk .


Previous:nothing Next:forklaringer af computer -processorer 

Kommentarer

Code:
change