hvordan man kan tage ud en Samsung LCD skærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-11

Når noget går galt med en LCD- skærm i en computer , mange mennesker er afhængige af en uddannet professionel eller en person med stor computer erfaring til at reparere deres produkt ved at tage hinanden deres overvåge og erstatte den . Men skal overvåge, om du har brug for din Samsung LCD erstattes eller blot ønsker at prøve din hånd på demontering , behøver du ikke nogen form for ekspertise til at udføre de nødvendige processer . Med noget mere end en stjerneskruetrækker og en plasticpose , kan din Samsung LCD skærm tages fra hinanden i korte orden .

Du skal bruge :
Stjerneskruetrækker
. Lille plasticpose .


1 .
Find ringen af Samsung LCD monitor, som er det område af skærmen , der ligger på ydersiden omkreds og hems på LCD display sig selv. Der vil ske med skruer placeret omkring denne omkreds ( afhængigt af skærmen model, kan disse skruer være omfattet af en plastik hætte , der giver dem mulighed for at falde i med resten af ringen ) . Hvis det er nødvendigt , pop disse caps off til at afsløre skruer . Placer caps til side . En lille plasticpose er en enkel , men sikkert, storage-løsning for caps .
2 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle de bezel skruer . Placer skruerne inde i plastikposen .
3 .
Selvbrydende ringen . Nu, hvor skruerne er fjernet, vil ringen være løs . Start på hjørnet af ringen og lirke det ud forsigtigt . Placer den til side .
4 .
Fjern skruerne fra de to metalbeslag , der nu er eksponeret, med de bezel slukket . Der vil være en på hver side af den udsatte skærmen , med skruer i hver .
5 .
Find frekvensomformeren kabel og inverteren kabelstik . Dette er en hvid kabel , der vil blive nederst på midten af den nu udsatte Samsung LCD skærm . Det kører direkte ind i det hvide stik ved siden af. Dette stik er låst nede i en vandret position . Vend stikket i opretstående stilling for at frigøre frekvensomformeren kablet . Afbryd kablet .
6 .
Fjern forsigtigt Samsung LCD-skærmen helt nu , at inverteren kablet er blevet afbrudt , og alle relevante skærmbaseret skruer er blevet fjernet . Træk skærmen forsigtigt væk fra bagsiden, på enheden , så langsomt løfte det op og ud . Dit Samsung LCD skærm er nu blevet fuldstændig skilt ad og fjernet .


Previous:nothing Next:Forskellen mellem AMD Athlon & Pentium 

Kommentarer

Code:
change