hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en hdmi fjernsyn

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

Hvis du nogensinde har ønsket at nyde en high definition film på din HDTV-men filmen kun ligger på din bærbare computer-du kan overføre dem super detaljerede billeder på tv-skærmen. Med en simpel adapter kan du tilslutte din bærbare computer til en HDMI- aktiveret high definition -tv

Du skal bruge: .
HDMI- stik kabel

Mac Laptops


1 .
Sluk for HDTV og din bærbare computer .
2 .
Slut HDMI- adapter kabel til den bærbare output port . Sørg for, at stikket sidder godt fast i havnen .
3 .
Slut HDMI- adapter kablet til HDMI-indgangen på dit fjernsyn . Sørg for, at forbindelsen er solidt og sikkert , men pas på ikke at bøje nogen konnektorben i adapteren .
4 .
Tænd din HDTV først. Dette gør det muligt for Mac bærbare computer til at opdage forbindelsen mellem enhederne , når du tænder for den.
5 .
Tænd din Mac bærbare computer på , som gør det muligt helt at starte op . Din Mac vil automatisk registrerer HDTV via HDMI- forbindelsen og foretage de nødvendige justeringer. I nogle få øjeblikke , bør du se Mac skrivebord på HDTV -skærmen .

Windows Laptops


1 .
Sluk for HDTV og din bærbare computer . Dette giver begge enheder for at klare en tidligere indstillinger , der kan forstyrre forbinder processen .
to .
Tilslut adapteren til output port på din bærbare computer. Sørg for, at forbindelsen er solidt og sikkert , men pas på ikke at bøje nogen konnektorben i adapteren .
3 .
Slut HDMI udgangen af adapteren til HDMI indgang på dit tv-apparat , og sørg for at skubbe det i sikkert , men forsigtigt .
4 .
Tænd for fjernsynet første , som gør det muligt at helt tændt . Dette giver den bærbare computer til at anerkende HD-signal sendes fra HDTV .
5 .
Tænd for den bærbare computer , som gør det muligt at helt starte op . Skift skærm kilder ved hjælp af den bærbare computers funktioner på tastaturet . Oftest vil du holde en knap mærket " Fn "og en af funktionstasterne øverst på tastaturet . Du skulle nu se din bærbare computers skrivebord på din HDTV skærm .

gode råd og advarsler


  • Forskellige laptops kommer præinstalleret med forskellige skærmkort havne . Tjek hvilken havn computeren bruger , før du køber en HDMI adapter til at oprette forbindelse til din bærbare computer.


  • Previous:nothing Next:hvordan man opsætter & slukke en computer     

    Kommentarer

    Code:
    change