hvordan man kan tilslutte en pc til et tv med en video -kabel

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-04

Hver stationære og bærbare PC er i stand til at forbinde til et tv , især da de fleste tv- apparater på markedet i øjeblikket leveres som standard med PC input og indstillinger . Tilslutning din PC til en tv kræver en form for video -kabel, der matcher de havne på dine enheder . Selv om hvad der virker for en situation måske ikke arbejde for en anden , en video -kabel til stede for næsten enhver setup , du kan støde

Du skal bruge: .
videokabel


1 <. br >
Bestem type video nødvendige kabel . Dette er sandsynligvis den sværeste del af processen, hvis du er uerfaren med elektronik . For det første kig på de tilgængelige udgangene på din computer . Almindelige pc- udgange omfatter VGA , DVI , S-Video , og i nogle tilfælde , HDMI .
2 .
Tjek dit TV for et matchende input . Mest moderne high-definition TV-apparater leveres som standard med VGA , S-Video og HDMI -indgange . Hvis du har en kamp med din computer , der forbinder et snap , fordi alt hvad du skal gøre er at købe et kabel til at forbinde de to sammen . Hvis du har to forskellige forbindelser ( PC og VGA , TV og S-Video ), har du brug for et kabel, som kan rumme , at ved at have en forbindelse til enten port på modsatte ender . I nogle tilfælde kan du bruge en USB tv-tuner til at tilslutte din PC via dit TV 's kabel indgang . Dette varierer afhængig af din computer .
3 .
Tilslut kablet til den korrekte output på din computer . Tilslut derefter den anden ende til den korrekte indgang på dit TV .
4 .
Sørg TV er indstillet til den korrekte indgang kanal . Dette er typisk reguleres ved at trykke på " Source "eller " Input " knappen på apparatet eller fjernbetjeningen. Mange tv- apparater har en predesignated pc kanalindstilling , hvilket gør tingene lettere at regne ud.
5 .
Indstil din computer til at vise på en alternativ skærm . Hvis du bruger Windows , skal du åbne Kontrolpanel ( " Start > Control Panel " ) og gå til den Skærmindstillinger under " Udseende og personlige indstillinger. " Indstil din computer til at anerkende den nye skærm og vælger at oprette et udvidet skrivebord , spejl i displayet , eller kun vise den nye skærm . Mac-computere anerkende en ekstern forbindelse automatisk , men kun støtte en spejlet skærm .

gode råd og advarsler


 • Hvis Windows genkender automatisk tv'et , er der intet andet , du har brug for at gør .
 • Match beslutning output på din computer til fjernsynet for den bedste billedkvalitet . Dette er justeret i din pc 's Visningsindstillinger menu .
 • Læs dit TV brugervejledningen for mere specifikke detaljer og instruktioner om tilslutning til en pc. Brugervejledningen til din set vil dække detaljer unik for dit fjernsyn .


 • Previous:nothing Next:Definitionen af en cpu processor chip   

  Kommentarer

  Code:
  change