hvordan man kan tilslutte højttalerne på et Sound Blaster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

Sound Blaster er et lydkort , der anvendes af Windows-baserede computere . Disse kort håndtere alle dine audio- forbindelser, herunder inputenheder såsom mikrofoner og dit output højttalere . Når tilslutte dine højttalere til lydkortet skal du sørge for at du tilslutter alle kabler korrekt og sæt det i den rigtige line-in port på Sound Blaster kortet . Hvis du ikke du ikke kommer til at høre nogen lyd via computerens højttalere

Du skal bruge:
Sound Blaster kort
. Computerens højttalere .
.


1 .
Sæt kablet løbe ud af satellit computerens højttalere i subwooferen . Placer subwooferen på jorden gå undgå ryster dit skrivebord . Der er en " Line-Out " -porten på subwooferen , at du indsætter satellithøjttaler 's kabel ind. Hvis du bruger en højttaler system, der ikke bruger en subwoofer gå videre til trin 2 .
2 .
Slut et kabel ind i " Line-In " port på subwooferen , så sæt det ind i " Line-Out " -porten på din Sound Blaster kortet . Du kan se et lille ikon med en pil , der peger ud , væk fra centrum . Det er den linje ud ( nogle har også en hovedtelefon ikon ) . Hvis du bruger en højttaler system uden subwoofer sæt kablet løbe ud af satellit -højttalere direkte ind i " Line-Out " -porten på lydkortet .
3 .
Tænd højttalerne og skrue på direclty på højttalerne . Hvis du bruger en subwoofer trykke på " Power " knappen på toppen af enheden . Dobbeltklik på højttalerikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet , og sørg for lyden er ikke på " Mute ". Du kan nu høre lyden fra din Sound Blaster kortet gennem en tilsluttet computer højttalere .


Previous:nothing Next:hvordan man omformatere en Compaq Presario sr1408 computer 

Kommentarer

Code:
change