hvordan man kan unwrite beskytte min SmartMedia kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-06

Oprindeligt tænkt som en erstatning for den aldrende floppy disk -format , SmartMedia hukommelseskort er ikke længere fremstilles og sjældent set . Selv om der ikke nye SmartMedia kort bliver produceret , mange professionelle kvalitet digitale kameraer fremstillet i 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne pålægge dem . Hvis du ikke er i stand til at skrive til en SmartMedia kort og modtager en fejlmeddelelse om, at kortet er skrive-beskyttet , skal du kontrollere , om en skrive-beskytte mærkat bliver anvendt i udstyret
1 .
Vend kortet over , så undersiden ( identificeret ved et metallisk kontakt område ) vender opad . Under kontakt området er en lille cirkel . Dette er den skrive-beskytte område for SmartMedia kort . Hvis kortet øjeblikket skrivebeskyttet, er cirklen dækket af en skinnende cirkulære mærkat .
2 .
Pil cirkulære mærkaten ud af bunden af kortet . Vær forsigtig med ikke at ridse overfladen på kortet mens du gør det-som ridser eller slide på kortet kan forårsage det cirkulære skriver beskytte området til at udvikle en skinne , som igen kan forårsage kortlæsere til at opføre sig som om de skriver beskytte mærkaten var til stede .
3 .
Sæt kortet i en kortlæser eller kamera . Med skrive-beskytte mærkat fjernet , kan kortet være skrevet til succes .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afmontere en computer 

Kommentarer

Code:
change