hvordan man konfigurerer en HP Jetdirect 170x

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-20

HP Jetdirect 170x er en printerserver , der giver dig mulighed for at tilslutte flere computere til den samme printer , så længe du allerede har en nuværende netværk . Dette sparer dig fra at købe en anden printer for hver computer i hjemmet . HP Jetdirect printserver kan tilslutte direkte til netværket og det tager kun et par minutter at oprette

Du skal bruge: .
HP Jetdirect 170x
. USB- kabel .
Netværk router .
Ethernet-kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Slut USB- kablet i en af USB-portene på printeren , og indsæt derefter den modsatte ende af kablet i en af USB havne på HP Jetdirect 170x .
2 .
Sæt Ethernet-kablet i "In "port på bagsiden af HP Jetdirect 170x . Tilslut den anden ende af Ethernet- kablet til et af de nummererede " Out " porte på din router . Det er den samme router du tilslutter alle de computere til på dit netværk .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i en af computerne og i et øjeblik føreren installationsguiden vises på skærmen. Følg korte sæt på skærmen for at fuldføre installationen . Når det er gjort gentage processen med alle computere på netværket .
4 .
Lancering en af computerens internetbrowser , så ser på bunden af HP Jetdirect 170x . Der er en http- adresse , der er anført her. Skriv adressen i adresselinjen i din browser og trykke på " Enter ". Dette åbner printerserverens aktivering side .
5 .
Indtast et brugernavn og en adgangskode, som du ønsker for printernetkortet , så check ud , at du bruger den på et netværk . Klik på " Gem " og JP Jetdirect 170x er klar til brug .


Previous:nothing Next:hvad er en lyd -port på en computer ? 

Kommentarer

Code:
change