hvordan man laver en nøgle museknap på en mac

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-01

De fleste mus , der kommer med Mac -computere har en knap , tvinger dig til at holde den " Command " knappen , mens du klikker for at udføre en " højre- klik . " Du kan dog bruge en mus med to knapper , ligesom på en PC , og musen automatisk har ret til på indbygget funktion i. Hvis du ønsker at bruge en mus med mere end to knapper du kan yde vigtige musens knapper, . fortælle musen og Mac hvordan fungere med de andre knapper

Du skal bruge: .
Mac-computer
Mus med tilsat knapper .
Mus software .


1 .
Slut computermus til din Mac-computer med USB- kablet .
2 .
Sæt musen software- cd'en ind i Mac og vente på cd -ikonet vises på skrivebordet . Dobbeltklik på ikonet , når det ser ud til at starte installationen guiden .
3 .
Følg anvisningerne i guiden for at afslutte installationen af softwaren . Dobbeltklik på " Finder " ikonet i nederste venstre hjørne af din dock , og vælg derefter " Mac HD "," Programmer " og vælger den software, du lige har installeret .
4 .
Vælg den knap , du vil justere . Et billede af musen op, og du kan klikke på den pågældende knap . Derefter beslutte, hvad kommando du ønsker det skal have . Du kan indstille den til at rulle skærmen , minimere et vindue , exit ud af et program , eller forstørre vinduet . Når du har indstillet tasten museknapperne du kan afslutte ud af programmet . Du kan nu udføre opgaver med den ekstra museknapper .


Previous:nothing Next:RAM-drev information 

Kommentarer

Code:
change