hvordan man omformatere en Compaq Presario sr1408 computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-27

For mange år Compaq har været et populært navn i verden af computere , og Presario linje Compaq desktops og bærbare computere er et særligt populært valg for både private brugere og virksomhedsejere . Det meste af tiden problemer med computere som Presario SR1408 kan blive løst hurtigt , men der er tilfælde, hvor de bedste fremgangsmåde er at omformatere computeren og starte fra bunden. Problemer som en korrupt operativsystem eller en persisterende virus infektion er ofte bedst håndteres ved at formatere drevet og lastning operativsystemet.

Du skal bruge:
Presario SR1408
. Ekstern harddisk eller tommelfinger drev .
Gendan CD .
Operativsystem -cd.


1 .
Log på din Presario SR1408 og tilslutte en ekstern harddisk eller tommelfinger drev til en ledig USB- port . Kopiere alle dine personlige data til de backup enheder, før du starter omformatere processen , da formatering af harddisken vil ødelægge alle data på drevet .
2 .
Sæt genoprette cd i computerens cd- drev og magt det ud . Tænd for computeren igen og vente på det til at starte fra cd'en . Hvis du ikke har en gendannelse cd kontakte HP for at bestille en ny.
3 .
Bekræft at du ønsker at formatere drevet , og derefter vente på, at formatet processen for at fuldføre . Hele format proces kan tage 10 til 20 minutter at gennemføre.
4 .
Indsæt operativsystemets cd , når du bliver bedt om , og indtast derefter den licens nøglen placeret på Presario 's tag . Vent til operativsystemet , der skal lastes , så genindlæse alle dine tredjeparts software .
5 .
Kør en fuld virusscanning for at sikre ingen infektioner er fundet . Tilslut derefter Presario SR1408 til internettet og hente alle nødvendige patches fra windowsupdate. com hjemmeside .


Previous:nothing Next:komponenter i en IBM ThinkPad 600E bærbar 

Kommentarer

Code:
change