hvordan man opbygger en computer ps tester

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-16

Hvis du er en person der bruger computeren i længere tid ad gangen , det værste er , når computeren oplevelser strømsvigt . Hvis dette konsekvent sker , den første ting du skal gøre, er at tjekke din strømforsyning . Realiseringen af en strømforsyning tester er en fantastisk måde at afgøre, om det faktisk er din strømforsyning der er mangel du

Du skal bruge: .
24 tommer sort ledning
. 24 tommer grønne ledning .
24 tommer rød ledning .
Afisoleringstænger .
LED .
Strømforsyning .


1 .
Strip fra sort, grøn og rød tråd i begge ender ved hjælp af din ledning stripper .
2 .
Wrap din sorte ledning til LED. Du vil gerne tilslutte den til kortere kommer ud fra LED .
3 .
Tilslut din røde ledning til længere lede , der er forbundet med LED . Du vil gøre dette ved at pakke wire omkring metal i spidsen. Hvis du foretrækker , både de sorte og røde ledninger kan være loddet på ledningerne .
4 .
Klip den sorte ledning , der nu er forbundet til LED i halvdelen . Strip alle ender af den sorte ledning .
5 .
Deltag i grønne ledning til , hvor den sorte ledning er forbundet til LED . Nu grønne og sorte ledning vil begge være tilsluttet samme side af LED . Også tilslutte den sorte ledning , som du har skåret ud til den korte side af LED bly .
6 .
Slut ledningerne til din strømforsyning . Den grønne ledning vil oprette forbindelse til bens , der har en grøn ledning fører fra den . Den sorte ledninger vil oprette forbindelse til stifterne , der har sorte ledninger der kommer fra dem . Den røde ledning vil oprette forbindelse til bens , der enten har en rød , orange eller måske gul pin , der fører fra det .
7 .
Tænd strømforsyning .
8 .
Observer dit LED . Hvis det lyser , er strømforsyningen i orden og du behøver ikke at udskifte det . Hvis LED ikke lyser , er strømforsyningen ikke arbejder og skal udskiftes .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en billedtromlen fra en Samsung CLP 500 

Kommentarer

Code:
change