hvordan man opbygger en windows media center for en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-02

En Windows Media Center ( WMC ) PC bruger specielle software på toppen af Windows-operativsystemet for at levere en multimedieoplevelse over dit fjernsyn eller monitor. Den software giver forbindelse med TV-tuner kort , udfører DVD og Blu-Ray -afspilning og viser videoer hentet fra internettet . Opbygning af en WMC desktop vil bringe verden af digital underholdning til fingerspidserne

Du skal bruge: .
Windows XP Media Center Edition , Vista Home Premium eller Windows 7 Home Premium installere disken
Intel Core 2 Duo eller AMD Phenom CPU .
Intel eller AMD bundkort med onboard lyd og video .
2 gigs RAM eller mere .
Harddisk med 120 koncerter eller flere af plads .
DVD eller Blu-Ray optiske drev .
TV- tuner adapterkort .
Desktop-pc sag.

Byg Windows Media Center til PC


1 .
Installer CPU og RAM i bundkortet . CPU'en skal have en sikringsanlæg arm for at sikre det på plads . Slip armen og sæt CPU i soklen . Fastgør armen og sørg for CPU stramt passer på plads . Sæt CPU-blæser på toppen , og skub derefter RAM i hvert slot i en lille 30- graders vinkel og tryk den forsigtigt op til en 90- graders vinkel . Du bør høre RAM klik ind i åbningen . Forsigtigt puf RAM for at sikre, at den sidder fast i stikket .
2 .
Fjern sidepanel fra den stationære pc sagen . Dette panel skal være på den modsatte ende af monteringspanelet til bundkortet .
3 .
Skub bundkortet ind i skrivebordet sagen og bemærk hvor skruehullerne på monteringspanelet linje med hullerne på bundkortet . Fjern bundkort og skru bundkortet mounts i disse huller .
4 .
Sæt bundkortet tilbage i sagen og sikre den til bundkortet mounts med skruer . Tilslut strøm stik til bundkortet .
5 .
Placer optiske drev og harddisken i de respektive slots i sagen og sikre dem med skruer, og tilslut derefter SATA kabler fra optiske drev og harddisk til SATA- porte på bundkortet , og sæt strømstik i begge enheder også .
6 .
Slut tv-tuner kort i en tom PCI slot på bundkort . PCI slots vil være nær bunden af bestyrelsen og er farvet hvide . Tving ikke kortet ind i åbningen , og det skal glide let nok . Fastgør kortet til sagen med en skrue til at holde det fra at flytte , mens kablerne er sluttet til den bagerste ende af det .
7 .
Sæt netledningen ud af stikkontakten i ryggen af strømforsyningen på skrivebordet sagen .

Installer Windows Media Center for OS


1 .
Skub bakken på det optiske drev og sæt installere disken . Genstart pc'en .
2 .
Tryk på " Enter " for at være den setup -processen , når du ser skærmbilledet Velkommen .
3 .
Konfigurer Windows Media Center OS installere med indstillingerne i dit system , herunder den tidszone , du befinder dig i, netværksoplysninger og brugerens indstillinger .
4 .
Installer driveren disk , der fulgte med bundkortet og TV- tuner -kort , når Windows Media Center OS har afsluttet installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fastsætte magten på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change