hvordan man opsætter & slukke en computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-02

Opsætning og slukke en computer er to grundlæggende færdigheder, der kræves for at eje og bruge en af maskinerne . Opsætning af en computer kræver nogle organisatoriske evner og evnen til at skelne mellem forskellige stik på computeren og skærmen . At slukke en computer kræver evnen til at bruge en computermus og grundlæggende oplysninger om , hvordan dit operativsystem arbejder

Du skal bruge: .
Computer tårn
. Tastatur .
Monitor .
Mus .
Kabler.

opsætning


1 .
Organiser din computer komponenter og kabler . Dette omfatter den computer tårnet , mus , tastatur , skærm , computer og skærm netledninger og kabler , der forbinder skærmen med computeren tårnet .
2 .
Tag de to netledninger og stik den slutningen af en i bagsiden af din computer tårn i forretningen stik , der har tre grene ; stik en enden af den anden ind i bagsiden af din skærm i forretningen stikket med tre ben . De to netledninger på de fleste computere og skærme ser det samme. Sæt den anden ende af disse netledninger afsat til nu .
3 .
Find stikket på bagsiden af din computer tårn , der har det billede af en skærm over det . Sæt enden af skærmkablet der er bittesmå ben inde i skærmen stikket . Sæt den anden ende af skærmkablet i bagsiden af skærmen i stikket , der siger " Out ".
4 .
Sæt kabel fastgjort til tastaturet i stikket på bagsiden af computeren tårn , der har form af et tastatur over det . Sæt kabel fastgjort til din mus i stikket på bagsiden af computeren tårn , der er formet som en mus over det .
5 .
Slut computeren tårn og overvåge netledninger i den nærmeste stikkontakt .

Sluk


1 .

Luk alle de programmer , du kører på din computer ved at klikke på "X " i øverste højre hjørne af hver enkelt ansøgning .
2 .
Klik på " Start " knappen på den nederste venstre hjørne af din computerskærm med din mus . Rul op og klik på " Luk ".
3 .
Vent et øjeblik for computeren at begynde processen med at slukke . Hvis der vises en dialogboks , meddelt, at det er at afvente en begæring om at lukke , vente på dem til at lukke ned .
4 .
Hold øje med skærmen for at slå alle sorte , og lyt til computeren tårnet til at stoppe gøre operationelle lyde .
5 .
Tryk på afbryderknappen på forsiden af skærmen for at slukke for skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en usb 2,0 port 

Kommentarer

Code:
change