hvordan man opsætter til at scanne på Lexmarks t634

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-03

Lexmark T600 serien af printere omfattede grundlæggende funktioner printere , der blot trykte dokumenter , samt T634 , som kom med en multi -funktion printer ( MFP ) hylde , der er knyttet til toppen af printeren. Med printeren hylde på plads , er T634 kan ikke kun udskrive , men også scanne og faxe dokumenter . Opsætning af T634 's scanneren er en forholdsvis enkel proces, der involverer installation af printeren hylden , samt printerens software på computeren

Opsætning til Scan


1 .
Installer printeren hylde på toppen af T634 , hvis du ikke allerede har gjort det . Fjern topdækslet på T634 og snap MFP'ens hylden 's faner ind i åbningerne .
2 .
Sæt printeren hylden ind i bagsiden af computeren og tilslutte printeren hylden strømforsyningen til en stikkontakten .
3 .
Tænd for din computer og installere T634 software . Dette kan gøres enten med installations-cd'en eller med software downloadet fra www. lexmark . com . På Lexmarks hjemmeside , klik på " Downloads "-fanen og derefter på " Driver Finder . " Indtast " T634 " for den model , og vælg det operativsystem din computer kører . Computeren vil hente softwaren . Når det er færdig, klik " Kør ", og følg instruktionerne på skærmen til installation .
4 .
Tænd T634 og sørg for printeren hylden beføjelser så godt. Kontroller, at ledningen mellem printeren og computeren er sikkert på plads i begge ender . Læg et stykke papir i printeren hylde dokumentfremføreren og tryk på " Scan " knappen . Dokumentet skal trækkes gennem printeren hylde og en scanning af det dokument, der sendes til computeren .


Previous:nothing Next:t1 linie oplysninger 

Kommentarer

Code:
change