hvordan man rent en inkjet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Printere er tilbøjelige til at træsko , støv og snavs og kan kræve rengøring fra tid til anden . Enkle måder at rense printerens --- fra aftørring blæk fra printhovedet til blot at komme af med støv --- bidrage til at sikre , at printeren fungerer effektivt for år

Du skal bruge: .
Tykt papir <. br >Spray glasrens .
Sprit .
Aerosol støv remover .
Papirservietter .

Afstøvning


1 .
Åbn printerens kabinet.
2 .
Fjern eventuelle observerbare snavs , hår , støv bolde , osv. Støv , snavs og endda dyrehår kan opbygge og marmelade af printhovedet .
3 .
Støv af printeren på et regelmæssigt med en aerosol støv remover . Du kan købe aerosol støv fjernere i stormagasiner og elektronikforretninger .

Rengøring af printeren


1 .
Spray tykt papir let med et pudsemiddel . Kontroller, at papiret ikke er alt for vådt , da det kan rippe og marmelade i printeren.
2 .
Sæt papiret ind i printeren .
3 .

Kør papiret gennem printeren at rense de indre mekanismer . Dette vil rense ruller udtørrede , caked -on blæk og støvpartikler . Gentag processen efter behov .

Rensning af printhovedet


1 .
Fold et stykke køkkenrulle i kvarte og let vådt det med sprit . Hvis sprit ikke er tilgængelig, vil glasrens arbejde , men alkohol er en foretrukken solvent .
2 .
Åbn printerens kabinet og fjern blækpatronen .
3 .
Tør printhovedet på håndklædet forsigtigt for at fjerne eventuelle bebyggede blæk . Brug en ren del af håndklæde på kassetten, indtil skrivehovedet er rent .
4 .
Lad patronen tørre før han vendte tilbage til printeren .

gode råd og advarsler


 • Rengøring blæk patroner kan være rodet . Hold masser af papir håndklæder ved hånden , og dækker arbejde overflader .
 • Friske blæk , i små mængder , kan vises, når du er rengøring printhoveder . Dette er normalt . Hvis det er en overflod af blæk , kan der være skader på patronen , og en udskiftning vil være nødvendig .


 • Previous:nothing Next:hvordan man genkender en tom dvd - r   

  Kommentarer

  Code:
  change