hvordan man tilføjer en harddisk til min laptop

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-16

Harddisk opbevaring på bærbare computere er stigende hvert år . Men med den mængde af medier tilgængelige via internettet , er det nemt at se den mængde lagringsplads , du har skrumpe . Helt erstatte din bærbare computers harddisk med en større kræver sikkerhedskopiering af alle dine data , fjerner det gamle drev og installerer den nye , formatering af drevet , geninstallere operativsystemet og ladning dine data . Den nemmeste måde at tilføje en harddisk til din bærbare computer , er at købe et eksternt USB- drev og installere det .
1
Sluk computeren og sæt USB- harddisk til en tom USB- port . . Tænd for systemet og vente på, at indlæse .
2 .
Klik på " Ny hardware fundet . installere det nu ? " dialog boble , der popper op efter din desktop belastninger . Computeren genkender harddisken som en ekstern lagerenhed og gemmer drivere til det .
3 .
Klik på " Næste " når du bliver spurgt . Når den siger , "Der er fundet drivere, installere dem ? " Klik på " Ja " og give dem mulighed for at installere . Klik på " Næste " , når processen er færdig, og genstarte computeren . Nu har du fuld adgang til din harddisk , hvor du kan gemme , slette og backup nye og gamle filer .


Previous:nothing Next:Hvordan opdaterer jeg min Aspire 3000 grafikkort ? 

Kommentarer

Code:
change