oplysninger om 2,2 Intel Pentium dual -processor

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-20

Intel lavet en 2,2- GHz dual core processor kaldet E2200 . Den E2200 var bestemt til brug i stationære computere , og har en traditionel Intel Pentium formfaktor . Det sSpec nummer for denne processor, nummer trykt på processoren , der angiver processorens evner , herunder de centrale hastighed , spænding , cache hastighed og andre funktioner , er SLA8X . Hvis din processor har det tal trykt på toppen , det er en Intel Pentium Dual Core E2200

CPU hastighed

CPU hastighed af Intel Pentium Dual Core E2200 er 2 . 2 GHz . Denne hastighed er uret hastighed, hvormed instruktioner er passeret gennem processorkerner . Med to kerner , kan denne processor , i teorien , at så mange beregninger som en enkelt kerne processor, der kører på 4,4 GHz . Men mange andre faktorer, der påvirker udførelsen af en CPU med to kerner .

bushastighed

En af de faktorer , der påvirker resultater i en CPU , især en dual core CPU , er processorens bus hastigheden . Bussen hastighedskontrol hvor hurtigt instruktioner overføres til CPU'en fra computerens random access memory ( RAM ) . Jo hurtigere bushastighed , jo hurtigere de instruktioner flytte fra hukommelsen til CPU'en til forarbejdning. Bussen i Intel Pentium Dual Core E2200 er 800 MHz .

Cache Size

Et andet aspekt i dual core processor ydelse er størrelsen af den cache -hukommelse på processoren . Denne cache -hukommelse gemmer instruktioner sendes gennem bussen , mens de venter på at blive sendt til CPU'en . Jo større cache , jo mere instruktioner , der kan lagres i meget høj hastighed hukommelse til forarbejdning. Intel E2200 har 1 MB cache . Cache i Intel Dual Core -processorer kaldes L2 cache .

Manufacturing Technology

Produktion teknologi i CPU fremstillingssektoren måles i den mindste størrelse , at det integrerede kredsløb ( IC ) fabrikation kan etch på silicium chippen . Jo mindre de enkelte komponenter , kan de mere tæt transistorerne skal pakkes på samme stykke silicium . Den E2200 er designet med 65 nanometer (nm ) teknologi . Mange af de nuværende Intel Dual Core processorer er fremstillet med 45 NM teknologi .

Termisk Specifikationer

Som en CPU driver , anvisninger og el kører med høj ur satser gennem silicium genererer varme . Moderne CPU'er genererer så meget varme , at de ofte har brug for en dedikeret fan til at afkøle CPU'en . Intel Pentium Dual Core E2200 er designet til at have en maksimal termisk overførsel temperatur på 73,3 grader C.


Previous:nothing Next:definition af EEPROM 

Kommentarer

Code:
change