spareråd til kopi -maskiner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-12

Du kan ikke indse dette, men kopi -maskiner i hjemmet og på arbejdspladsen kan bruge en masse energi . Den energi, der bruges af disse maskiner er en udgift og dårligt for miljøet . Heldigvis er der ting, du kan gøre for at spare energi , der ikke kræver, at du for at slippe af eller stoppe med at bruge maskinen .

Uddan dig selv

Det er måske ikke indlysende i starten, men at uddanne dig selv og dem omkring dig om energibesparende teknikker er det første skridt mod at spare energi i almindelighed og med kopi -maskiner i særdeleshed . Forskning på internettet og find ud af hvordan man kan spare energi . Det er vigtigt , at dem omkring dig til at forstå , hvad du forsøger at gøre , og hvordan du planlægger at gøre det , så de kan hjælpe din indsats . Et godt sted at starte er Energy Star- webstedet på www. energystar. gov . Energy Star er et mærke gives til energi-effektive produkter af US Environmental Protection Agency ( EPA ) .

Energy Star-

Energystar. gov siger du kan gemme et gennemsnit på 115 dollar i løbet af livet for en kopimaskine bare købe Energy Star- mærket i stedet for en maskine , der ikke bærer Energy Star- mærket . Det betyder en kopi maskine, der har en Energy Star- mærket og koster det samme som en, der ikke vil spare dig penge over maskinens levetid blot i energibesparelser .

Power

Den nemmeste og mest produktive måde at spare energi med en kopi maskine er at slukke maskinen hver aften og ikke tænde den igen indtil det skal bruges . Selvom du måske nødt til at vente på kopimaskinen til magten , vil du spare energi , især hvis du ikke bruger den kopi maskinen hver dag . Uddanne dem omkring dig , så den sidste person til at bruge kopimaskinen vil vide at slukke for maskinen ved slutningen af dagen . Hvis du ikke ønsker at stole på nogen huske at slukke for maskinen , skal du købe en timer , der automatisk slukker maskinen på et fastsat tidspunkt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en gateway mx6454 bærbar 

Kommentarer

Code:
change