systemkrav til en ekstern dvd -optager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-20

En ekstern DVD- optager kan være en billig og nem måde at tilføje muligheden for at brænde dvd'er til din computer system . DVD brændere er vant til at sikkerhedskopiere store mængder data , optage lyd-eller videofiler , kopiere dvd'er eller optage og afspille hjemmevideoer på de fleste dvd- afspillere . Spørgsmålet kommer med systemets ydeevne . Med store filer såsom højopløsnings dvd'er eller Blu-Ray diske , er der visse systemkrav skal du sikre dig at din computer lever op inden du køber en DVD -optager . Det er vigtigt du sikre dit system kan håndtere ny hardware , før du køber den.

Processor og harddisk

For at nyde funktionerne i dvd-brænder du vælger at købe , er det vigtigt at sørge for din computerens processor kan håndtere hardware eller enheden kan arbejde ved lavere hastigheder , end det er i stand til . Minimumskrav varierer fra produkt til produkt , men CNET anbefaler at have i det mindste en 800MHz Pentium III processor . Plextor , en producent af dvd- drev , foreslår en 1 . 6 GHz Pentium 4 . Brænde en DVD , især en stor fil kan beskatte på din CPU , så sørg for at have den RAM er nødvendige for at få arbejdet gjort . Harddiskplads kan også være et problem , som nye DVD- optagere kan håndtere op til 50 GB data på en dual-layer Blu-Ray disc .

Operating System og Connections

Det er meget vigtigt at sikre , at DVD -optageren du køber , er kompatibelt med dit operativsystem . På toppen af forskellen mellem Windows og Macintosh-operativsystemer , mange nyere DVD brændere vil ikke arbejde med ældre versioner af Windows . Windows XP er et standard system, der understøtter de fleste optagere , men nogle vil ikke arbejde med versioner som Vista eller Windows 2000 . Du skal også sørge for at din computer har den korrekte port for dine eksterne DVD-optager . De fleste kræver en USB- port , men vil arbejde hurtigere på en USB 2,0 sammenlignelig port . FireWire-porte er også støttet af nogle DVD- brændere , og vil gøre det muligt at køre på arbejde med optimal hastighed .

videokort og skærm

Når det kommer til high definition video og Blu-Ray diske , ikke alle computere har video kapacitet til at håndtere spille disse filer . Hvis du planlægger at bruge din dvd- brænder til optagelse disse typer filer , eller har planer om at spille back filer, du har brændt til dvd'er , skal du sørge for , at din hardware er i stand til at læse filerne . Nogle skærme og skærmkort vil medføre større filer at springe , pause eller ikke spille overhovedet.


Previous:nothing Next:hvad er en ekstern dvd afspiller kabinet ? 

Kommentarer

Code:
change