t1 linie oplysninger

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-03

Du kan være fortrolig med en normal bolig eller virksomhed telefonlinje, der transmitterer tale eller data på en fornuftig hastighed . Indførelsen af T1 linje forbedret voice og data kommunikation og er ideel til større virksomheder , og det har betydelige fordele over en normal analog linje og den hastighed , hvormed det overfører data omkring 60 gange hurtigere end din normale stemme modem

Historie

T1 linje har eksisteret i årtier og er blevet væsentligt forbedret i løbet af året . Den teknologi blev introduceret af AT T og oprindeligt brugt 1 bit pr frame . Når ingeniørerne fandt skifte til 8 bit pr frame de var bange for, at det ville gøre allerede installerede systemer forældede . Efter efterspørgslen steg, havde de gennemført 8 bit pr frame , og dette er tilladt bedre håndtering af husholdningen funktioner .

Teknologi

Kobber telefonlinier er langsomt ved at blive erstattet af fiberoptiske linjer . Standard kobber telefonlinjer transmittere tale og data med en hastighed på 30. 000 bit per sekund , mens en T1 linje går på 1. 544 megabit per sekund og kan bruges til at overføre 24 digitaliserede talesignaler samtidigt . T1 linier er for det meste fiberoptiske linjer .

Fordele

Brug en T1 linje kan være gavnligt for større virksomheder . For eksempel, i stedet for at bruge otte telefonlinier kan en virksomhed skifte til en T1 linje og betale for en linje , i stedet for otte særskilte dem . Dette giver også dem med high- speed internet adgang til deres ansatte på samme tid . En T1 linje er også meget mere pålidelig end en standard kobber telefonlinje .

Omkostninger

Selv om prisen på en T1 linje kan være dyrt , vil priserne sandsynligvis falde , da efterspørgslen stiger . Dette er ikke en god mulighed for en individuel , men en stor virksomhed vil være til gavn ved at reducere sine samlede telefonregning . Omkostningerne varierer mellem udbydere og også i høj grad er afhængig af afstanden mellem det sted, forretning og telefonselskabet . For meget store virksomheder , er en T3 linje til rådighed , hvilket svarer til omkring 28 T1 linier og giver den nødvendige infrastruktur til at håndtere store mængder af tale og data .

Bruger

T1 linier anvendes af større virksomheder , såsom som telefon selskaber og internettjenester udbydere , med høj stemme og data krav. Linjer med endnu højere kapacitet er til rådighed for meget store selskaber; den optiske luftfartsselskabet rækkevidde kan gå op til 9,6 gigabit per sekund . Individuelle og hjemmebrugere måske ikke gavn af så meget, da omkostningerne forbundet med disse linjer er ganske høje .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en computer til at behandle kundeordrer 

Kommentarer

Code:
change