tips til brug af trådløse printere

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-13

Trådløs udskrivning er en god måde at frigøre dit hjem eller på kontoret fra unødvendige elektriske og netværkskabler . En anden fordel er, at hver enhed på et trådløst netværk kan udskrive til den samme printer uden at være forbundet med netværket eller serielle kabler . Der er nogle ting at overveje, når der udskrives trådløst , hvis du ønsker at gøre mest muligt ud af oplevelsen.

Range

Husk på, at trådløse signaler er begrænsede i deres sortiment . Hvis du bruger en trådløs router , er der faktorer , der påvirker signalstyrken , såsom vægge , metalgenstande , og trådløse telefoner . Jo tættere du kan sætte din trådløse printer til routeren , jo bedre receptionen vil være. Med trådløs Bluetooth -forbindelser , er der normalt mere begrænset , og afhænger i høj grad på din telefon og printer .

Udskrivning fra Telefon

Nogle printere har en indbygget Bluetooth-kortet . Andre printere med en USB -port kan tilsluttes en Bluetooth- adapter . Med en trådløs Bluetooth- signal transmission , er du i stand til hurtigt at udskrive fotos eller andre ting fra din mobiltelefon . .

Kryptering

Ligegyldigt hvilken type trådløse forbindelse , du bruger sammen med din printer , er det vigtigt at bruge eller anden form for kryptering . Trådløse routere vil give dig mulighed for at kræve en adgangskode efter eget valg, inden trådløse -aktiverede enhed er i stand til at oprette forbindelse til netværket og din trådløse printer . Dette vil holde dit netværk sikkert fra hackere og naboer stjæler din Internet båndbredde .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fastsætte wide screen ratio i vinduer 

Kommentarer

Code:
change