typer af højttalere til computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-05

Alle computere har brug for et sæt højttalere , så brugerne kan høre lyd , men brugere, der spiller spil eller lytte til musik ønsker forskellige typer af talere end bruger , der for det meste . gør kontorarbejde . Som følge heraf er der mange forskellige typer af højttalere fås i forskellige størrelser , teknologier og priser.

Monitor Speakers

Selvom det er sjældent , lejlighedsvis en skærm vil have indbyggede højttalere. Højttalerne er som regel enten placeret i bunden af skærmen eller på hver side . Funktionerne af talerne varierer . Nogle indbyggede højttalere er i stand til surround sound , og andre er . Næsten alle indbyggede højtalere tilbyde dårlig kvalitet , dog , og fordi der ikke er sub-woofer , de har lidt bas .

2,1 surround sound-højttalere

Disse kompakte og prisbillige systemer er fremragende til brugere, som ikke har en masse plads . De består af to højttalere og en sub-woofer . De er i stand til at give nogle surround sound , selv om manglen på højttalere bag brugeren sætter en grænse for surround sound-effekter , der kan produceres . Selv om det ofte billig , kan lydkvaliteten af disse systemer være imponerende . Edb- højttaler systemer af denne type er fremstillet af Logitech , Creative , og Bose . Der er også mange generiske mærker computerens højttalere af denne type .

5,1 surround sound-højttalere

Den mest typiske high -end højttalersystem , 5,1 surround sound systemer omfatter typisk fire satellithøjttalere , en centerhøjttaler og en sub-woofer . Det store antal af satellit- højttalere betyder, at disse systemer kan producere meget præcise surround-lydeffekter. Mange brugere vil have svært ved at finde et sted at montere de bagerste højttalere , dog, og finde en måde at køre højttalerkabel til de bagerste højttalere kan også være et problem . Logitech er den mest almindelige producent af 5,1 surround sound -systemer til computere . Klipsch og Creative tilbyder også en håndfuld af disse systemer .

7,1 + surround sound-højttalere

Mens mange computere understøtter op til 8,1 surround sound , der er ingen edb-specifikke højttalersystemer , som giver mere end 5,1 surround sound. Men det er muligt at bruge en hjemmebiograf 7 . 1 surround sound system med en computer . Disse systemer omfatter seks satellit -højttalere , en centerhøjttaler og en sub-woofer . De producerer meget præcis lyd lydeffekter på niveau som hvad der kan findes i biograferne. Disse systemer er meget omfangsrige og vanskelige at bruge med en computer , der ikke er bygget strengt for underholdning . Disse systemer er også dyre .


Previous:nothing Next:hvordan er touch -skærme lavet ? 

Kommentarer

Code:
change