Jeg kan ikke se indsat filer i bash for windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder med et programmeringsprojekt fra skolen og besluttede at give Bash til Windows et forsøg. Jeg downloadede skeletfilerne til projektet og indsatte dem inde i mappen, hvor min bash-hjemmemappe skulle være. Når jeg åbner terminalen og går ind i mappe det viser som om der ikke var noget der, selvom jeg er i den rigtige mappe. Hvordan kan jeg få filerne til at blive vist?

Bedste reference


Du skal ikke røre LXSS-mappen nogensinde . Filerne der er brug for specielle attributter, som ikke forstås ved normale Windows-applikationer for at give funktionerne i et komplet Linux-filsystem, som NTFS i sig selv ikke kan levere. [5]  Der er en hård og hurtig regel, når det kommer til Bash on Windows:

  
  IKKE under NOEN omstændigheder oprette og/eller ændre Linux-filer
  bruger Windows apps, værktøjer, scripts, konsoller osv. Oprettelse/ændring
  Linux-filer fra Windows vil sandsynligvis resultere i datakorruption og/eller
  beskadige dit Linux-miljø, der kræver at du afinstallerer & geninstallere
  din distro! Bemærk: Dine 'Linux-filer' er nogen af ​​filerne og mapperne
  under\% localappdata\% \ lxss - hvilket er hvor Linux-filsystemet -
  distro og dine egne filer - gemmes på dit drevHvis du vil kopiere en fil til en WSL-mappe, som ikke er under /mnt, skal du bruge WSL til at kopiere filen, dvs. bruge cp /mnt/c/original/folder/of/the/file.txt ~/ for eksempel.


Et mere avanceret alternativ starter en lokal SSH-server i WSL og bruger Win-SSHFS til at montere WSL-roden som et drev i Windows. På den måde vil filadgangen gå gennem WSL. [6]

Andre referencer 1


Det er uklart, hvad du spørger i dit spørgsmål. Hvad har du indsat? Hele filer? Tekst? Hvor har du indsat det? Har du lavet indsætningen i bash-vinduet? Hvis så var det inde i en tekstfil eller limede du bare til den hurtige? Jeg vil antage, at du indsatte filer i den mappe, du mener, at dit bash-hjem åbner i dvs. ~/. Du må ikke indsætte filerne i den rigtige mappe, fordi standardmappen for bash on windows ikke er, hvor du antager at den er. du skal kunne nå dit skrivebord ved at skrive cd /mnt/c/Users/yourUserNameHere/Desktop