Selen med Windows Release Mangement

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemI Microsoft Release Management 2013 har vi i trin Powershell Executor konfigureret et trin til at udløse en Windows-batchfil. Denne batchfil udføres på en anden server, hvilket også sker som vores App Server. Som et eksperiment har vi et simpelt test tilfælde til at åbne IE, få adgang til webadressen til Google hjemmeside og lukke browseren, og et screenshot vil også blive taget. Når vi kører jobbet fra RM, siger Selen-logfilerne, at browseren er lanceret og testen var vellykket. Men når vi tjekker skærmbilledet er det bare en sort skærm. Alt dette kører som Windows-brugerkonto brugeren, som er den samme bruger, der kører RM. Denne bruger har intet log-in privilegium.


Hvis jeg logger ind på App-serveren med mit eget ID og udfører batchfilen manuelt, bliver skærmbilledet taget korrekt.
Jeg har læst flere onlineindlæg vedrørende den sorte skærm. Folk har sagt, at skærmbilledet er sort, fordi skærmen er låst. Betyder det at RM Powershell eksekveringstrinnet skal udføres med nogle andre legitimationsoplysninger i stedet for service konto? Hvis ja, hvordan gør vi det her? I nogle forslag blev det nævnt at installere VNC. Er det relevant i denne situation?


Jeg er temmelig ny til Windows. Jeg har for det meste arbejdet i Linux-systemer, og jeg er blevet bedt om at debugge dette problem her. Enhver vejledning/vejledning vil blive værdsat. Tak!

Bedste reference


Implementeringsagentet kører ikke som en interaktiv tjeneste. Du kommer til at have mange problemer med at få det til direkte at påberåbe sig Selenprøver. Jeg skrev et blogindlæg for nogle år siden, der viste, hvordan jeg udførte det. I grund og grund bruger du Selenhub til at udføre testene interaktivt fra agentermaskiner. [1]

Andre referencer 1


Vi fik endelig dette til at fungere.


Vi påberåbte testNG selenitestene inden for et batch script. Dette script blev specificeret i RM inden for Powershell Executor-opgaven. Det vigtigste punkt at bemærke er, at i Powershell eksekutor opgaven skal vi først have en cd (Change Directory) kommando for at skifte til den mappe, hvor Selen scripts er. Angiv derefter den komplette vej til batch scriptet, der skal udføres i samme Powershell eksekutor opgave. Denne cd-kommando er meget vigtig. Uden dette ville batch-scriptet udføres, men selenstrinnet i det ville ikke virke. Du ville bare få en vag 'konfigurationsfejl: 1' i den endelige udgang.


Vi tog sig af website-autentificering ved hjælp af AutoIT til IE-browser.