Skift tidsskrift for blokke i Windows (NTFS)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har skrevet et backupværktøj, der kan sikkerhedskopiere filer og billeder af volumener til Windows. For at finde ud af, hvilke filer der er ændret, bruger jeg Windows Change Journal. Jeg bruger allerede skyggekopfunktionaliteten til at lave en konsekvent kopi af både filerne og lydbillederne.


For at finde ud af hvilke blokke der er ændret, bruger jeg hash i øjeblikket. Det betyder, at hele lydstyrken skal læses en gang (for at se, hvilken blok der er ændret, skal hash af alle blokke beregnes).
Sikkerhedskopieringen integreret i Windows 7 er i stand til at oprette inkrementelle lydbilleder uden at kontrollere alle blokke. Jeg kunne ikke finde en API til en slags blokniveauændringstidskrift.


Er der nogen, der ved, hvordan man får adgang til disse oplysninger?
(Jeg er villig til at dykke dybt ind i NTFS internals - selv læse og analysere specielle filer)

Bedste reference


Jeg tror ikke, at blokke niveauændring info er tilgængelig overalt. Det er sandsynligvis, hvad Windows 7-integreret backup gør, det installerer en filsystemfilterdriver som nogle backupprodukter gør og antivirusprogrammer. En filterdriver kan aflytte alle filsystemopkald og på denne måde ved, hvilke blokke der er ændret. Hvis du gør dette, kan du i princippet opbygge din egen skiftedagbog, der fungerer blokniveau, men kun for de filer, du er interesseret i. [1]


Jeg vil virkelig gerne vide et bedre svar selv her.

Andre referencer 1


Når du siger Windows Change Journal, tager jeg det, du henviser til NTFS USN? Det ser meget ud som, at Windows 7-backup bruger en kombination af VSC og NTFS USN til at registrere ændringer og skabe trinvise billeder, ligesom du allerede laver.