Vinduer - Hovedløse SSH på Hindbær Pi3B: Forbindelse nægtet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemTak fordi du tog dig tid og hjalp mig ud.


Målet:


Helt sjovt til en Raspberry Pi 3B på min Win7 platform (er).


Problemet:


Jeg har to Raspberry Pi 2 B'er, som jeg har oprettet i fortiden uden problemer med hovedløs opsætning. Jeg har en ny Raspberry Pi 3B og kan ikke ssh i det hele. Jeg har fulgt de nøjagtige samme trin, jeg har til min Pi 2B 's med undtagelse af billedet.


Hvad jeg har gjort indtil videre:  1. Hent det nyeste Raspbian Jessie-billede og formatér Sd-kortet vha. Win32DiskImager.

  2. Tænd hindbær

  3. Ping hindbær med succes ved hjælp af Pi'ens IP-adresse.

  4. Åbn Putty og indtast IP'en på port 22 (ikke at porten skal have betydning)

  5. På dette tidspunkt, når jeg prøver at klikke på 'Åbn' efter at have indtastet Pi'ens IP-adresse, får jeg følgende fejl: 'Connection rejected'

  6. Jeg brugte derefter et skærm og tastatur til at starte Pi 3B. Når jeg først startede, åbnede jeg terminal og indtastede 'sudo raspi-config', hvor jeg derefter aktiverede SSH manuelt.

  7. Jeg koblede alt fra Pi3, koblede LAN-kablet tilbage til min bærbare computer og Pi3 og drev Pi3B op.

  8. Jeg kunne stadig pinge Pi

  9. Brug af Putty og Pi3Bs IP-adresse Jeg klikede derefter på 'Åbn', og den følgende fejl opstod: 'Netværksfejl: Software, fordi forbindelsen afbrydes'REDIGERE:


Jeg har nu også tilføjet en router til opsætningen, tjekket på, hvad ip'en af ​​pi'en er gennem routeren og forsøgte at forbinde med kitt på pi'en, men jeg får stadig 'Netværksfejl: Connection refused'


Jeg løber tør for ideer, enhver hjælp ville blive værdsat.
tak skal du have
Misha

Bedste reference


Efter comically store mængder googling og besvær fandt jeg en løsning her: https://www.raspberrypi.org/blog/a-security-update-for-raspbian-pixel/[1]


Med RPi3B og 11-01-2017 Raspbian Jessie-kombinationsboksen (jeg ved ikke, med hvilken en problemet ligger), skal man tilføje en blank fil med navnet 'ssh' i boot-mappen på SD-kortet. Dette kan gøres på din Windows-platform. Sørg for, at filen ikke har filudvidelser, fordi det ikke vil fungere, hvis det har filudvidelser. God praksis alligevel at få dine filudvidelser vist under alle omstændigheder.


Håber det hjælper andre.

Andre referencer 1  Jeg har fulgt de nøjagtige samme trin jeg har til min Pi 2B s ...Hvad du ikke gjorde, er at læse udgivelsesnotaterne af alle de raspbian-versioner mellem dit gamle og nye billede, før du følger disse trin. I en af ​​dem står det at du skal indsætte en fil (kan være tom) med navnet ssh i boot partition . Ved første boot ssh vil blive aktiveret og filen fjernet.


Jeg gør filen 'ssh' i boot mappen til hovedpartitionen, men det viste sig at være monteringspunktet for den (lille) boot partition , gemmer filen 'ssh' ved mount og gør hele øvelsen uden virkning. Det tog mig tid, før jeg fandt min fejl. Du skal lægge filen i den lille boot partition sig selv.)