android - ADB Server version matcher ikke klienten

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at komme i gang med Unity udvikling for GearVR og i installationsprocessen, jeg måtte installere og konfigurere Android SDK. I en vejledning blev jeg taget til et trin, hvor jeg måtte bruge ADB til at identificere signaturen af min galakse-telefon. Jeg navigerede til platformsværktøjskataloget for android sdk og kørte kommandoen: adb devices, mens telefonen blev tilsluttet, men kommandoen blev ikke genkendt.


Så (i bash mode) sprang jeg kommandoen: ./adb devices og fik fejlen:


ADB Server version (31) doesn't match client (36); killing
* daemon started successfully *


Da jeg først installerede Android-studio, klickede jeg på installationen, der kunne udføres flere gange, som startede flere installationsprocesser, og jeg var nødt til at annullere nogle af dem, indtil jeg var tilbage med bare en selvfølgelig. Baseret på andre SO-indlæg som dette og dette ser det ud til, at der kunne være en anden version af adb installeret et andet sted på systemet, men jeg kan ikke synes at finde ud af hvorfor/hvordan jeg ikke kan bruge kommandoen adb globalt, da jeg ville have antaget, at det ville være blevet tilføjet til PATH globalt.


Jeg har forsøgt at bruge nogle kommandoer i konsollen for at finde ud af, hvor den anden adb-version måske er placeret, men jeg har ikke kunnet gøre det.


Hvad kan muligvis være problemet her, og hvordan kan jeg løse det?

Bedste reference


Din ADB er forældet. Opdater det ved at bruge SDK Manager.
I Tools mappen skal du downloade den sidste Android SDK Platform-tools og derefter tjekke den igen. Indtast billedbeskrivelse her [9]

Andre referencer 1


Jeg fik den samme fejl, da smarttelefonen blev afbrudt fra internettet (wifi og mobile data). Hvis du tænder wifi- eller mobildata på igen adb-enheder, kører du OK. Adb-enheder fungerer perfekt, når telefonen er offline kun få gange.