java - Sådan køres eller kaldes en exe-fil fra en JAR-fil, som er til stede i samme mappe?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHej alle :) Jeg elsker stackoverflow hvor jeg altid finder svar, men denne gang kunne jeg ikke så personligt spørge ... Dens lidt langvarig, så tag det igennem.


Jeg laver en java-applikation, hvor en af ​​mine ressourcer er en exe-fil, som jeg skal ringe til i java-koden. Men senere ville jeg konvertere hele java-koden til en JAR-fil ... og jeg ville tilføje JAR-filen og exe-filen til installationsfilen til installationsprocessen. Så når jeg udpakker filerne, vil jeg have min JAR-fil til at kalde exe-filen, mens du kører ... Jeg gør alt sammen i Eclipse :)


Så min tvivl kommer her, hvilken vej jeg skal lægge op i java-koden ...? Så det vil altid kalde filen exe-filen fra den samme mappe, hvor JAR-filen også er til stede .. :)


Enhver hjælp ville være fantastisk :) Tak på forhånd :)

Bedste reference


Forudsat at du kontrollerer hele installationsprocessen; og at du også styrer scriptet, som senere starter en JRE til at køre din JAR indenfor; mit forslag ville være: brug simpelthen en ejendom her.


Med andre ord; din installatør ved, at den kopierede JAR og EXE til D: \ example \ for eksempel. Så sørg bare for at din JAR er startet som:


java -jar D:exampleyour.jar -D your\_path=D:example


(dette er kun tænkt som et eksempel, du skulle arbejde det ud, sandsynligvis er der brug for en særlig behandling)


Derefter kan din ansøgning simpelthen søge efter den pågældende systemegenskab 'your\_path' og tage værdien derfra.


Alternativt kan du prøve denne løsning, der virker 'ren java'.