node.js - Windows Electron-applikation pakket med Electron Packager, der ikke vises korrekt i proceslinjen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger electron 1.4.13 og electron-packager 8.5.0. Dette sker på Windows 7, 8 og 10. Jeg bruger ikke elektronbygger, fordi egern ikke opfyldte alle de krav, jeg havde brug for til en installatør Jeg bruger Wix til at oprette Windows installationsprogrammet.


Hvad der sker er, at jeg definerer alle filmetadata med elektronpakker, men når jeg kører applikationen og højreklikker på ikonet i proceslinjen, står det Electron i stedet for filnavnet. Jeg har set løsninger, der anbefaler at oprette en genvej, men dette er ikke en mulighed, ingen genveje kan oprettes fra denne applikation.


I de to billeder nedenfor viser den første de eksekverbare egenskaber, og den anden viser hvad der ses på proceslinjen. Jeg så også anbefalinger om at indstille App User Model ID i NodeJS-koden, som jeg har lavet umiddelbart efter appen er klar:


app.setAppUserModelId('Company.ExampleName.Ex');


Har nogen nogen ideer, hvorfor jeg stadig oplever dette problem? Er der nogle andre filmetadata jeg kan ændre for at få det rigtige?


Filegenskaberne for den eksekverbare [3]


Windows proceslinje på Windows 7 [4]

Bedste reference


Prøv at indstille en værdi for parameteren - version-streng i dit opkald til elektronpakker. Denne egenskab er specifik for Windows.


electron-packager . --platform=win32 --arch=ia32 --version-string.FileDescription=Company.ExampleName.Ex --asar

Andre referencer 1


Der ser ud til at være et åbent spørgsmål på Electrons Github side, du kan chime derinde og forsøge at få opmærksomheden hos en af ​​bidragsyderne. [5]