php - Ekstremt Langsom Wordpress WooCommerce website (både i admin panel og slutbruger)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et woo-commerce plugin installeret i IIS 8 hostet i et delt Windows hosting miljø sammen med ca. 27-8 plugins relateret til mit tema (Porto tema) og nogle andre funktioner. Desværre har jeg et meget langsomt svar, når du tilføjer/redigerer et produkt eller endda besøger webstedet. (Det tager cirka 25 eller deromkring at redigere eller tilføje et produkt!)


Jeg spekulerede på, hvad der kunne være problemet her. Nogle sagde, at dette skyldes, at du er vært for Wordpress på en Windows-server. Så jeg forsøgte denne konfiguration inden for en Linux-server, gjorde det ikke noget! (Det blev endnu langsommere!)


Dette er min konfiguration til Windows-sagen:


max\_execution\_time 180
memory\_limit 128M
post\_max\_size 32M
upload\_max\_filesize 32M


Min database er meget lys (omkring 30 MB). Jeg har også forsøgt wt3 cache, autoptimizer og minifications plus udsættelse af javascript.


Jeg prøvede denne indstilling i Windows VPS, den blev dobbelt så hurtig som det delte hosting-miljø. Men min delte hostingfirma er en velrenommeret og har nogle standard hukommelses- og CPU-tildelinger.


Ingen Luck hidtil at finde problemet ... Er WoCommerce generelt en tung plugin eller noget?

Bedste reference


Jeg tror ikke, problemet er WooCommerce, da jeg har flere websteder, der kører det i forskellige miljøer med masser af hastighed. Det er et velbygget plugin.


Jeg tror heller ikke, at problemet er relateret til nummer af de plugins, du kører, men muligvis om en eller flere af dem er ineffektive. Jeg vil følge de tidligere kommentars råd om at deaktivere dem alle og derefter genaktivere en ad gangen.


Problemet kan også meget godt være det tema, du bruger - Porto. Jeg tog et hurtigt kig på brugerkommentarer på temaets hovedsalgsside, og flere brugere rapporterede det at have nogle langsommelighedsproblemer. Hvis du har installeret Envato-pluginet, skal du deaktivere det. Hvis du ikke bruger den nyeste version af temaet , prøv at opgradere. Hvis ikke noget af det virker, så prøv at skifte til et andet tema og se om det løser det. Jeg har desværre nødt til at glemme betalte temaer tidligere, fordi deres udviklere ikke satte tiden i at maksimere ydeevne og effektivitet. Det stinker, men en langsom for- og bagside gør det ikke godt for nogen.