python - Hvordan skifte til python3 med atom ved hjælp af Anaconda?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemI øjeblikket bruger jeg Windows 10. Jeg ville prøve atom. Problemet er, at atom kun bruger python2 tolken, og jeg kan ikke ændre den til at bruge python3. Desuden bruger jeg python gennem Anaconda installationen.  • Jeg har allerede forsøgt at skrive runner: python: "~/Anaconda3" i atomkonfigitterne.

  • Jeg har også forsøgt at skrive process.env.PATH = ['~/anaconda3/bin', process.env.PATH].join(':') i init.coffeeAnaconda2 og Anaconda3 mapper 'indeholder python.exe
Når jeg får python-versionen (python --version) viser den kun python2-versionen, som atom bruger. Er der nogen mulighed for at ændre stien til atom ved hjælp af Anaconda?
Jeg bruger skriptpakken i atom.

Bedste reference  

      
  • Jeg har allerede forsøgt at skrive runner: python: '~/Anaconda3' i atomkonfigurer

  •   Hvis du bruger script pakken, så tilføjer du en konfigurationsindstilling til pakken runner, det vil ikke gøre noget godt. [11] [12]


Tag et kig på script README, især det ser ud til, at du kan opnå dit ønskede resultat ved at bruge profiler: [13]  Script: Konfigurer Script skal bruges til at konfigurere kommandoindstillinger, programargumenter og miljøvariabler, der tilsidesætter. Miljøvariabler kan indsættes i valgvisningen i form VARIABLE\_NAME\_ONE=værdi; VARIABLE\_NAME\_TWO='anden værdi'; VARIABLE\_NAME\_3='test'.

  
  Også i denne dialog kan du gemme indstillinger som en profil til fremtidig brug. For eksempel kan du tilføje to profiler, en til python2.7 og en anden til python3 og køre scripts med en bestemt profil, som vil være mere overbevisende end at indtaste indstillinger hver gang du vil skifte python-versioner.