windows - Fejl hævet ved omdirigeret DIR-kommando: 'Parameteren er forkert'

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg kørte følgende kommando på C: -drevet på min bærbare computer (Windows 7 Home), og resultatet indeholder The parameter is incorrect:


DIR /S /ON C: > "M:Backup170114C\_Drive\_content.txt"The parameter is incorrect.Jeg brugte den samme kommando til andre drev på min bærbare computer, ingen sådan fejl opstår. Jeg tvivler på, om der er nogle lange sti system skjulte filer eller stier på C: drev forårsagede fejlen.


Kan du venligst give mig et antydning til dette problem?

Bedste reference


Jeg kunne gengive denne fejlmeddelelse, men kun ved at læse fra en floppy oprettet af en Atari ST med dårlige dato/tidsstempler på filerne. Efter at have indstillet en korrekt dato og klokkeslæt på Atari ST, og derefter kopierede filer til en nyformateret diskette, gik fejlmeddelelsen væk.


På en side note, hvis jeg kørte MSDOS fra enten en virtuel maskine eller fra en boot diskette, fik jeg ikke denne fejl, når jeg lavede en DIR på disketten med de dårlige dato- og tidsstempler. Jeg får kun fejlmeddelelsen, når du kører Windows XP. (Jeg har ikke et diskettedrev på mit system med Windows 7/10).