windows - Hvad bestemmer lanceret gui for powershell

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har to genveje. En skabt i Win10 og kopieret til min Win7 hjemme pc. Den anden jeg oprettede med min Win7. De henviser til samme powershell.exe med samme sti. Deres egenskaber virker identiske. Når jeg starter 1. et ('Win10-one') lanceres det i PS gui vindue med mine brugerdefinerede farver. Når jeg starter den native Win7 genvej starter den en cmd-lignende ui. Jeg vil have Win7 genvej til at starte Powershell gui ikke cmd. Hvordan styrer jeg det?


Upd: ikke at misbruge GUI term her er skærmbilleder af hvad jeg mener med windows


PowerShell-lignende
Indtast billedbeskrivelse her [3]


cmd-lignende
Indtast billedbeskrivelse her [4]

Bedste reference


du har 2 ting her, når du højreklikker øverst til venstre på powerhell windows kontekstmenuen vises i denne kontekstmenu, hvis nogle ting 2 er:  1. Standard:
    Hvis du bruger dette element til at tilpasse din GUI, bliver det gemt for hele tiden og alle powershell, du åbner.

  2. Egenskaber:
    Hvis du tilpasser dette emne, får du kun GUI til denne version og arkitektur af powershellPrøv derefter at bruge standardelementet til at tilpasse powershell

Andre referencer 1


Brugerdefinerede farver til en eksekverbar konsol holdes i genvejen (dermed kan man have flere forskellige genveje til samme eksekverbare med forskellige indstillinger: Dette er ret nyttigt, når du jævnligt bruger flere forekomster samtidigt).


Således oprettes den, der oprettes på Windows 7, med de tilpasninger, du gjorde før kopiering, men den, der blev oprettet på Windows 10, har kun de tilpasninger, du gjorde for den genvej.


PS. Hvad mener du med 'PS gui vindue': PowerShell.exe skal kun åbne et vindue med en konsol-delsystem. PowerShell ISE (som er en GUI-applikation) er en anden eksekverbar.

Andre referencer 2


Jeg vil gætte dig 'får to forskellige ting til at ske. Uden de korte ejendomme, der skal kontrolleres, kan vi kun antage:  1. Når du kører PowerShell i ét tilfælde (Win7 tror jeg), kører det i grunden en CMD-prompte for at ringe til powershell.exe på den pågældende placering, hvorfor det gør det jeg ved.

  2. Den anden kalder powershell.exe ved hjælp af den angivne vej og lancerer PowerShell-prompten som du ville forvente (blå baggrund).Hvis du går til 'løbe' eller åbne en CMD-prompt, så indsæt \%SystemRoot\%system32WindowsPowerShellv1.0powershell.exe får du de to forskellige adfærd.