windows - Hvad er den bedste UI Component Set til WPF?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemLeder du efter et generelt WPF værktøjssæt. I øjeblikket kigger vi på Telerik og Infragistics. Er der bedre muligheder derude? Af disse to, hvilket er bedre?

Bedste reference


Jeg er stadig af den opfattelse, at du ikke behøver at få et tredjepartskontrolbibliotek tidligt i et nyt WPF-projekt på samme måde, som vi alle føler, når vi laver WinForms-projekt. Jeg er ikke så sikker på din baggrund med WPF, du har muligvis ramt en blindgyde og har brug for en bestemt kontrol, men generelt er de ting, du kan gøre med XAML, stilarter og kontrolskabeloner fantastiske.


For dem derude, der typisk køber et tredjepartsbibliotek, fordi de udenfor boksens kontroller ser for blid ud, så udholdenhed med XAML, da du får al den tilpasning, du nogensinde vil have brug for, og du vil til sidst lære at skabe fantastiske brugergrænseflader, som du aldrig ville få, hvis du bare trækker og slipper færdige kontroller til UI-overfladen.


For de kontroller, der har meget specifik opførsel, DataGrid, Kalenderkontrol og kortlægning, har jeg fundet alt, hvad jeg har brug for på CodePlex.


Som nævnt i tidligere indlæg anbefaler jeg også følgende for dem, der ikke vil sprænge på tredjeparts kontrolbiblioteker.  • Til diagram: - VisiFire (www.visifire.com og www.codeplex.com/visifire)

  • For DataGrid og Kalender kontroller: - WPF Toolkit (www.codeplex.com/wpf)


Andre referencer 1


Se også på DevExpress. Deres komponenter er ret gode [1] [2] [3] [4]

Andre referencer 2


Actipro har et WPF-bånd og et sæt komponenter (ingen DataGrid eller Charting). [5]


Der er et par leverandører, der tilbyder deres WPF-net gratis (en begrænset version af deres virksomhedsudgave, se Xceed).


Til kortlægning er der Visifire. [6]

Andre referencer 3


DevComponents har et godt sæt. [7]

Andre referencer 4


Vi bruger Telerik-kontrollerne til WPF. Vi startede først med at rulle vores egne grids, combos, træer mv. Med brugerdefinerede stilarter og skabeloner, men da det var tid til at polere alting, havde vi brug for alle de tilføjede funktioner, Telerik leverer. Vi er disapointed i nogle af deres kontroller, som karrusellen, men vi arbejder med dem for at forbedre kontrollen. Vi finder ofte, at den støtte, de giver (normalt med komplette kodende prøver) udligner omkostningerne ved pakken. De følger Microsofts navnekonventioner ganske godt, så lærekurven er ikke for stejl.


Vi har forsøgt ComponentOne, men kan ikke lide dem.

Andre referencer 5


Jeg har ingen erfaring med Telerik, men hvis der er noget værre end infragistikker, vil jeg blive overrasket. Er du ikke sikker på, hvilke komponenter du er efter? Har du set WPF Toolkit? [8]

Andre referencer 6


Komponent One er ret anstændigt - lidt dyr, men anstændigt. Vi bruger det til vores nuværende projekt at udvikle en ansøgning til en sundhedsafdeling, og er så tilfreds med det hidtil.

Andre referencer 7


Mit firma har licenser til Infragistics control suite, og i øjeblikket holder jeg mig væk fra alle kontrollen undtagelsen til docking manager, hvilket er ret flot.


Vi forsøger at komme væk fra afhængigheden af ​​en Gitter-kontrol og bruger andre UI-implementeringer (som listefelter med brugerdefinerede dataskabel) for at undgå lige jakker i leverandørspecifik implementering.


I vores WinForms dage blev vi brændt en hel del ved at stole på Infragistics Grid kontrol for alt.

Andre referencer 8


Hvis du leder efter en Ribbon- eller DataGrid-kontrol, frigiver Microsoft nogle kontroller uden for de normale .NET Framework-udgivelser. Disse findes på http://www.codeplex.com/wpf[9][10]


Jeg foretrækker at holde mig væk fra tredjepartskontrol, hvor kildekoden ikke er tilgængelig.

Andre referencer 9


har tid til at kontrollere fpscomponents.com, har nogle unikke WPF komponenter, især til Touch Screen applikationer, såvel som de fleste af standard komponent pakke til WPF