windows - Hvilke Visual C ++ Runtimes er brugere, der sandsynligvis vil have installeret?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvilke Visual C ++ Runtimes er brugere, der sandsynligvis vil have installeret?Opdatering: Dette spørgsmål er blevet mere af en 'Hvad er den bedste måde at implementere internetbaserede applikationer på, skrevet i C ++. Det kræver Microsoft Visual C ++ runtime.'

Bedste reference


Jeg tror ikke, at Microsoft giver nogen garantier for, hvilke løbetider der er tilgængelige på en OS-installation. Det er mere en bivirkning, som omfattede applikationer, hvor der blev bygget ved hjælp af den specifikke driftstid.


Hvis du har brug for en bestemt C ++-løbetid, skal du selv installere det. Hvis du bygger en MSI-installation, vil Visual Studio have installeret de nødvendige sammenlægningsmoduler. Hvis ikke, kan du downloade kørslen fra Microsoft. [1]


Hvis du vil kunne installere ved blot at kopiere en enkelt EXE, så forbinder du statisk tid med statussen. Køretiden vil blive indbygget i din EXE, og der vil ikke være en ekstern afhængighed.


Rediger: Se også dette svar -> Microsoft udtrykkeligt garanterer ikke, at nogen version af C ++-løbetiden vil blive installeret på Windows overhovedet.

Andre referencer 1


Dette svar er vigtigt på grund af behovet for internetudbredelse af C ++-baserede applikationer.

Jeg har fundet følgende:  • Ingen frisk Windows-installation kommer C ++ runtime (undtagen msvcrt.dll)

  • Windows XP og højere skib med .NET framework runtime (som ikke er egnet)

  • C ++ runtime-omfordelbare filer er små downloads (1-4MB stykke)

  • Automatisk opdatering installerer ikke nogen C ++ runtimes.

  • Når en runtime er installeret. Windows håndterer sikkerhedsrettelser, så længe Microsoft Update er aktiveret, og det implementeres ved hjælp af det omfordelbare installationsprogram.

  • Internetdistribution: Dit installationsprogram (statisk forbundet) skal registrere tilstedeværelsen af ​​runtime og downloade, hvis den ikke allerede er installeret. Du kan også bruge kompilatoren gcc-mingw32, der bruger VC 6 runtime. Der kræves en internetforbindelse til denne tilgang.

  • De fleste større apps virker ikke som statisk link. Men nogle, som Mozilla Firefox, distribuerer brugerdefinerede runtime som en DLL.Microsoft skal begynde at inkludere C ++ runtimes med deres OS'er som de gør for .NET

Andre referencer 2


hvis det er en omfordeling, så er det meningen at blive omfordelt i et installationsprogram. Jeg vil inkludere det som en 'installer hvis ikke allerede til stede' element i din installatør.


Hvad angår det specifikke spørgsmål, du spørger, har du prøvet Microsofts websted? Det kan tage lidt at søge, men det burde være der.