Sådan aktiveres bash-kommandoer i Windows CMD?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSå her er hvad jeg vil vide. Jeg ved, at der er bash på Windows, jeg har to Windows-maskiner og begge har bash installeret.


Forskellen (hvis jeg vil udføre bash kommando)


Maskine 1  • Enten typen 'bash', der starter bash og derefter skrive 'ls' for eksempel.Maskine 2  • Hvis jeg bare skriver 'ls' virker det. Det lader til, at det kører det i bash og skifter tilbage til CMD automatisk, sådan her:

    ligesom detteVed der nogen, hvilken indstilling det muliggør? Alt ser det samme ud for mig. Det er en flot funktion, og jeg vil også aktivere den på en anden computer. [7]

Bedste reference


Bash på Ubuntu på Windows-kørsler (binære filer) kan ikke køre fra Windows applikationer som cmd.exe eller PowerShell.exe - Windows gør det ikke lige se dem som eksekverbar .


Den mest sandsynlige forklaring er, at du har installeret et separat Unix em emulation miljø som GnuWin , som følger med native Windows-binære filer. [8]


Hvis du vil se placeringen af ​​din -nativ - ls eksekverbar, skal du køre where ls, som sandsynligvis vil fortælle dig, hvilket produkt det medførte, f.eks.

C:Program Files (x86)GnuWin32inls.EXE.


Bemærk, at Ubuntu på Windows-binære filer gemmes på en brugerspecifik måde i

\%LOCALAPPDATA\%lxss ootfsin, men det er et moot punkt, da du ikke kan påberåbe dem fra Windows.