c ++ - Cygwin installationsanvisning: Håndinstallation over til forhøjet børneproces

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at installere Cygwin som en forløber for at installere gcc 6.3.0 på en Windows 10 64-bit maskine. Jeg følger instruktioner, jeg fandt her. [18]


Når jeg bruger følgende linje til at installere Cygwin pakker (trin 2 på ovenstående link):


C:cygwin64>setup-x86\_64.exe -q -P wget -P gcc-g++ -P make -P diffutils -P libmpfr-devel -P libgmp-devel -P libmpc-devel


Jeg modtager følgende besked i Windows-kommandovinduet:


C:cygwin64>note: Hand installation over to elevated child process.
\_


Markøren er placeret under C i C:cygwin64 som vist ovenfor og blinker. Det har forblev den måde i cirka en time.


Betyr dette blot, at computeren tager lang tid at installere Cygwin pakker. Eller betyder det at installationen af ​​Cygwin er mislykket, og jeg skal prøve noget andet? Eller er computeren venter på mig at skrive noget i Windows-kommandovinduet fra tastaturet? Hvis den tredje mulighed er tilfældet, hvad skal jeg skrive?


Instruktionerne på linket ovenfor synes at være ret grundige, men næv ikke denne meddelelse. Jeg kan heller ikke finde nogen forslag ved at søge på internettet. Instruktionerne foreslår også, at installationen kan tage så lidt som 15 minutter. Så efter at have ventet en time tænker jeg, der er noget galt.


Tak for eventuelle råd.


PS.


Jeg fandt en besked her. [19]


den slags synes at tyde på, at installationen af ​​Cygwin var vellykket:


if the elevation was successful.  In that case the stdout log now prints

  note: Hand installation over to elevated child process.


Men hvis det er tilfældet, vises mappen ikke i Windows-kommandovinduet sådan: C:cygwin64> i stedet for blot at have markøren blinkende på en ny linje uden at biblioteket vises?

Bedste reference


Efter at have ventet ca. tre timer besluttede jeg at antage ovenstående besked om at nævne den forhøjede børneproces, hvilket betød, at alt var fint, selvom mappen aldrig kom i Windows-kommandovinduet. Jeg fortsatte med installationen af ​​gcc 6.3.0 ved hjælp af cygwin64 terminalen og lukkede Windows-kommandovinduet. Efter at have gennemført alle de installeringstrin, der er beskrevet i instruktionerne på det første link i mit spørgeskema ovenfor, opnåede jeg det korrekte svar på den foreslåede test ved hjælp af filen test.cpp. Derfor ser jeg ud til at have en funktionsinstallation af den seneste version af gcc på Windows 10 64-bit-maskine. Af den grund besluttede jeg at gå videre og sende dette som et svar i stedet for at tilføje det til mit spørgsmål.