registreringsdatabasen - Sådan tilføjes kontekstmenupunkt til Windows Stifinder, som fører mig til et bestemt sted i samme forekomst af explorer.exe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne tilføje et kontekstmenupunkt i Windows Explorer, som fører mig til et ønsket sted, jeg søgte på internettet, men de resultater, jeg har oprettet, er en ny forekomst af explorer. Jeg vil gerne vide, om der er nogen måde, som gør det i samme forekomst af explorer.exe.

Bedste reference


1: Start først regedit.exe fra menuen Start.


2: Udvid HKEY\_CLASSES\_ROOT -tasten.


3: Udvid Directory -tasten.


4: Udvid Baggrund -tasten.


5: Udvid shell -tasten.


6: Højreklik på skalnøglen og opret en ny nøgle. Navngiv nøglen, hvad du vil have, at indstillingen skal vises som i menuen. Jeg hedder det 'customcommand'.


7: Højreklik på den nøgle, du lige har oprettet, og opret en ny undernøgle under den. Navngiv den nye nøgle 'kommando'.8: Dobbeltklik på '(Standard)' -værdien i kommandotasten og indsæt dette i værdien:


C:\Windows\explorer.exe /root,C:Windows


9: Tryk på knappen OK.


10: Nu, hvis du højreklikker på skrivebordet eller i en anden mappe, vil du se 'customcommand' i kontekstmenuen. Når du klikker på denne nyoprettede menu, åbnes en ny mappevisning og viser C: \ Windows. Du kan ændre målbanen, som du så i 8. trin.


Yderligere info:


http://www.howtogeek.com/107965/how-to-add-any-application-shortcut-to-windows-explorers-context-menu/[2]


https://support.microsoft.com/en-us/help/152457/windows-explorer-command-line-options[3]