windows - Hvordan åbner jeg en Microsoft Access Database-fil med en .exe?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har arbejdet på at skabe en ret avanceret GUI-aktiveret database i Microsoft Access og er nu i implementeringsfasen af ​​mit projekt.


Min drøm er at lave en .exe-fil, der vil pege på den faktiske .accdb databasefil (som vil blive skjult), da jeg ikke kan ændre ikonet for .accdb, men vil kunne modificere .exe-ikonet og dermed give min implementere en mere professionel følelse.


Jeg foretrækker ikke bare at oprette en genvej til .accdb og ændre det ikon.


Gennem nogle hurtige gravering var min plan at skabe en .bat-fil, der åbner .accdb og derefter bruge nogle online '.bat til .exe' konverter og derefter tilføje et ikon til .exe.


Jeg kan ikke finde ud af, hvordan man opretter en .bat-fil, der åbner min .accdb. Jeg har prøvet en række forskellige ting som:  start '' C: \ Programmer (x86) \ CompassTrack 'Science Department.accdb'og andre ting, der ikke virker.


Det forekom mig, at en .bat til .exe tilgang måske ikke er den bedste måde at gøre dette på. Jeg synes ikke særlig om det korte kommandoprompt vinduesudseende og ville være åbent for eventuelle forslag til, hvordan man får en flot udseende .exe-fil for at åbne min .accdb.


Hvis den bedste måde virkelig er en .bat-fil, vil jeg værdsætte lidt hjælp med .bat-filen. Stien til filen er C: \ Program Files (x86) \ CompassTrack \ Science Department.accdb men af ​​en eller anden grund hver gang , kommandoprompten vil returnere 'Kan ikke finde C: \ Program'


Tak på forhånd!

Bedste reference


at ændre ikonet for en exe-fil ved hjælp af batch, se her [6]


og for at starte din fil brug:


cd "C:Program Files (x86)CompassTrack"
start "" "Science Departement.accdb"

Andre referencer 1


Jeg tror, ​​du kan bare ændre ikonet for din Access-database. Gå til Aktuel database (i nyere versioner under Office-knap> Adgangsindstillinger), og indstillingen er der.

Andre referencer 2


Her er et virkelig simpelt C # program, som du kan kompilere i en exe meget nemt, hvis du har .NET 3.5 installeret. Det bruger et værktøj kaldet kommandolinjepompilatoren. Du bliver nødt til at ændre filstien selvfølgelig.


using System;
using System.Windows.Forms;
using System.Diagnostics;
using System.IO;

public class App
{
  public static void Main(string[] args)
  {
    Process myProcess = new Process();
    myProcess.StartInfo.FileName = @"c:/your\_file\_path\_goes\_here/YourDB.accdb";
    myProcess.Start();       
  }
}


Du skriver ovenstående til en tekstfil med udvidelsen .cs. Opret derefter en batchfil (en tekstfil med udvidelsen .bat) med denne kode.


@echo OFF
echo Compiling A File . . .
C:WINDOWSMicrosoft.NETFrameworkv3.5csc.exe /win32icon:\_.ico /target:winexe /recurse:*.cs
echo.
@pause


Sæt disse i samme dir som det ikon, du vil bruge, men sørg for, at ikonet er en iso-fil med navnet \_, som det ses i batchprogrammet. Når du kører flagermusfilen, vil den oprette exe med ikonet efter eget valg, og det vil blot starte adgangsdatabasen.

Andre referencer 3


Funktionen og evnen er en del af Access-udviklingssystemet. Forsøg på at ændre nogle .exe-fil osv. Virker ikke.


Jeg foreslår, at du indstiller ikonet under fil-> muligheder nuværende database. Det er ikke klart, hvorfor dette ikke virker (måske start et nyt spørgsmål for at løse dette problem).


Husk, at hvis du implementerer eller ændrer den resulterende placering, skal du ændre ovenstående 'indstillinger' -indstilling (manuelt eller ved kode - dette forklarer meget, hvorfor dit ikon ikke vises - stienavnet ikke kan være relative - skal være absolut.


Vælg også den boks, der siger at bruge ikonet for alle former og rapporter (dette vil give din ansøgning et meget mere poleret look. Da .exe, der rent faktisk kører din fil, er msacces.exe, så kan du ikke rigtig ændre ansøgningen ikonet på nogen anden måde. Du ser ikoner til applikationen OG UDFORMER også som denne 'hvornår' du angiver applikationsikonet som ovenfor:


Indtast billedbeskrivelse her [7]


Så du vil gerne indstille applikationsikonet. Derefter opretter du en genvej på dit skrivebord. Og igen sæt ikonet for den Windows-genvej (det vil pænt dukke op i proceslinjen med det ikon).


Den egentlige genvej vil se meget ud her:


"C:Program Files (x86)Microsoft OfficeOffice14MSACCESS.EXE"
"c:RidesDevSkiRides RidesXP.accde" /runtime


Ovenstående genvej vil være på en enkelt linje (mellemrum mellem de to linjer). Ovennævnte er til Adgang 2010, så for 2013, så er mappen office15, og i 2016 er det office16 ovenfor.


Også NOTE meget vigtigt er/runtime. Dette sikrer, at adgangsikonet aldrig vises under opstart.


Også under opstart vil du ofte se MS Access splash-logoen under opstart. F.eks. dette:


Indtast billedbeskrivelse her [8]


Du kan erstatte denne stænkskærm ved at placere en .bmp (billede) fil i SAME mappen som accDE med samme navn.


Så i ovenstående, hvis jeg placerer en RidesXMP.bmp billedfil, så ser du følgende under opstart i stedet for adgangsskærmbilledet:


Indtast billedbeskrivelse her [9]


Da du sandsynligvis vil have formularerne + rapporterikonet til at være brugerdefineret, gør ovenstående det mest fornuftige. Din tilgang ville KUN give dig et skrivebordsikon, ikke en til proceslinjen, formularer osv.


Ovennævnte vil resultere i at skjule adgangsplash-logoet under opstart og også anvende et ikon til alle former osv. Jeg foreslår ikke noget tiltag, der forsøger at ændre nogle .exe eller nogle sådanne - det vil sandsynligvis forårsage problemer på kunderne computere. Og ved hjælp af nogle .exe vil du ikke give ikonet for formularer og repots.