windows - Plesk panel erstatter selv underskrevet certifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMit plesk panel er placeret på https://somedomain.com:8443. Jeg skal tilføje både https og 8443 for at kunne oprette forbindelse til panelet korrekt. Men Google Chrome (og så de andre browsere) advarer mig om certifikatet, og jeg skal anerkende problemet, før jeg kan fortsætte til websiden. Jeg vil gerne tilføje et SSL-certifikat til det, der er (mere eller mindre) globalt anerkendt (så jeg får ikke SSL-fejlmeddelelsen mere).
Hvad jeg forsøgte:  • Jeg tilføjede et underdomæne i plesk-grænsefladen (admin.somedomain.com) og opsæt en IIS-omskrivningsregel, så port 8443 vil automatisk blive tilføjet. Jeg har også installeret et SSL-certifikat for admin.somedomain.com. Når du går til admin.somedomain.com, omdirigerer jeg mig til https://admin.somedomain.com:8443 (hvilket er okay), men problemet fortsætter. SSL-certifikatet er ikke genkonverteret.Hvad jeg vil have (opsummeret): Et korrekt fungerende SSL-certifikat til plesk panelet.

Bedste reference


Du kan bare uploade dit SSL-certifikat i Plesk i Tools & Settings > SSL/TLS Certificates og indstille det efter Certificate for securing Plesk:


sikker SSL plesk 8443 portpanel [10]