winforms - C # Windows Application: håndtere stor kode i en formular applikation med flere faner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil udvikle en C # windows applikation, der er vært for flere faner i en form. Da komponenter inden for hver fane er komplicerede nok, er det svært at håndtere alle metoder og kodestykker med at have alle koder gemt i en fil Form1.cs. .


Jeg vil gerne vide, er der nogen god praksis til at håndtere kode i sådan tilstand?

Bedste reference


Jeg har lavet Forms Applications sådan før, og jeg ved hvad du mener om koden bliver besværlig for filen .cs.


Hvis du antager det, gør du det ikke allerede:


Hvad jeg ville gøre, er at opdele nogle af metoderne og medlemmerne for at adskille klasser, som du ringer efter behov via adgangsoperatører og/eller referencer. Hvis du finder dig selv genbruger det samme sæt af linjer snesevis af gange, sæt det i en static metode, som du kan ringe overalt uden at skulle erklære klasseobjekter ... Hver Tab kan kalde en slags metode som RunTab1();, der får adgang til de relevante objekter, klasser, medlemmer og så videre. På denne måde, når du vil arbejde på Tab2, kan du gå til den klasse og rufle gennem der, i stedet for at gå igennem en GIANT-fil på udkig efter en lille ting.


Jeg ved det, det lyder som et generisk svar, men jeg har gjort det, og det fungerede for mig til en flersproget oversætter blandt mange andre ting. Selv hvad jeg arbejder på nu - nogle af filerne er over 30k linjer og Jeg får ikke nogen forsinkelse på runtime. Håber det hjælper.