C # WPF styrter ved lanceringen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSå jeg begyndte for nylig at lære winforms ... men da jeg stillede et spørgsmål her, lærte jeg, at WPF-applikationer er meget bedre og således begyndte at lære sidstnævnte. Jeg laver en meget grundlæggende login-skærm og kørte ind i en underlig fejl. Ved opstart kolliderer programmet øjeblikkeligt (Viser en beskedboks, der siger 'Log ind er stoppet med at arbejde' 'Et problem fik programmet til at stoppe med at fungere korrekt. Luk programmet. ') ... Jeg fandt problemet ved at fjerne stykker kode (der er ikke meget i øjeblikket, bare at hænge på det grundlæggende) - og det er baggrundsbilledet jeg brugte.


<Window.Background>
        <ImageBrush ImageSource="Background1.jpg"/>
</Window.Background>


Dette er det stykke kode, der forårsager problemet, også forsøgt at erstatte det med grid.background, men den samme fejl vises. Eventuelle ideer til, hvordan du løser dette problem, værdsættes. (Billedet gemmes i samme mappe som løsningen og vises korrekt i forhåndsvisningen).

Bedste reference


For blot at henvise til et billede som det:
- Tilføj dit billede til projektet (højreklik== Tilføj => nyt element ...) på samme niveau som dit vindue
- sæt dets 'Build Action 'ejendom til' Ressource '
- Sæt sin' Kopier til Output Directory 'ejendom til' Ikke kopiere '.

Andre referencer 1


Prøv at kopiere filen til enten bin \ Debug eller bin \ Release-mappe alt efter bygningskonfigurationen. Den aktuelle mappe til programmet er muligvis ikke løsningen 's rodmappe.


Hvis dette virker, ville en bedre tilgang være at tilføje den til ressourcerne og ikke bruge nogen absolut sti struktur.